Podoljak úgy véli, Orbán szerint az oroszok jogosan támadták meg Ukrajnát

2022. szeptember 04. 15:24

Az ukrán elnöki tanácsadó szerint három olyan európai vezető van, aki szerint Oroszország jogosan támadta meg Ukrajnát.

2022. szeptember 04. 15:24
null

Az ukrán elnöki tanácsadó szerint már három olyan európai vezető van, aki szerint Oroszország jogosan támadta meg Ukrajnát – erről a saját Twitter-csatornáján írt.

Mihajlo Podoljak úgy véli, Orbán Viktor magyar miniszterelnök, Gerhard Schröder, egykori német szövetségi kancellár és most már Marie-Ségolène Royal, a francia alkotmányozó nemzetgyűlés egykori tagja is úgy gondolja, hogy

Oroszország jogosan támadott meg egy szuverén államot, és jogosnak vélik az ukránokat ért támadásokat is.

„Emlékeztetnünk kéne őket arra, hogy hogyan néznek ki az orosz barbárok által ártatlanul megölt ukránok?” – fogalmazott az elnöki tanácsadó.

 

 

Nyitókép: AFP/ Anadolu Agency

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hill
2022. szeptember 05. 23:15
És ezt hol hallottad a magyar miniszterelnök szájából?
Osztap Bender
2022. szeptember 05. 06:52
Podoljak úgy véli, Orbán szerint az oroszok jogosan támadták meg Ukrajnát Ez még hagyján! De a magyar emberek is úgy gondolják. (persze leszámítva a hazátlanokat, a "művelt nyugat" seggnyalóit, a sófárok fújóit, )
polárüveg
2022. szeptember 05. 04:30
Van egy mondás: aki hazudik, az egyéb aljasságra is képes.
obsitos0
2022. szeptember 05. 00:02
Nem értem, hogyan szabad egy sorban leírni egy SENKI nevét egy miniszterelnökével??? Megdöbbentő a felelőtlenség, az ilyen és ehhez hasonló "VÉLEMÉNYEK" területén!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!