Lukasenka elmeháborodottnak nevezte és megfenyegette Zelenszkijéket

2022. október 11. 11:18

„Az, amit a krími híd elleni akció miatt kaptak, szelíd leányregény ahhoz képest, ami akkor vár rájuk, ha akár csak egy méterre benyújtják a koszos kezüket Belaruszba” – szögezte le az elnök.

2022. október 11. 11:18
null

Putyin után Alekszandr Lukasenka is katonai csapással fenyegette meg Ukrajnát, a fehérorosz elnök már el is rendelte, hogy vezényeljenek csapatokat az Ukrajnával közös határszakaszon állomásozó orosz egységek mellé, írja az Euronews.

A lap emlékeztet, hogy Lukasenka hivatalosan attól tart, hogy Kijevben arra készülnek, hogy megtámadják az országát, nyilvánvaló fenyegetést lát Ukrajnában, ezzel indokolta a haderő egy részének felvonultatását is a fehérorosz-ukrán határon.

„A válaszom egyszerű: mondják meg az ukrán elnöknek és a többi elmeháborodottnak, ha ugyan még Kijevben vannak egyáltalán, hogy

az, amit a krími híd elleni akció miatt kaptak, szelíd leányregény ahhoz képest, ami akkor vár rájuk, ha akár csak egy méterre benyújtják a koszos kezüket Belaruszba”

– fogalmazott lényegretörően Fehéroroszország teljhatalmú vezetője.

Nyitókép: EyePress News / AFP

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2022. október 11. 14:22
A nyugati embereknek is ez a véleménye Zseléről.
szandrarabo
2022. október 11. 14:12
Megszólalt a zsírdisznaj.
MTom
2022. október 11. 14:10
Atvette az orosz modit? Mielott megtamadjak Beloruszbol Ukrajnat mar elkezdi mondani hogy az ukranok mekkora fenyegetest jelentenek? Van is olyan hulye aki elhiszi hogy az oroszok elleni harc kozben az ukranok majd meg akarjak tamadni Beloruszt? Biztos azert robbantottak fel az odavezeto hidakat is maguk elott...
zakar zoltán béla
2022. október 11. 13:57
Igaz, de belőle sem kérek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!