Nem azért, de ha Klicskó kéri, én is Kijivnek mondanám Kijevet

2023. január 12. 18:56

Ez nem csicskaság, ez józan belátás.

2023. január 12. 18:56
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron

„Nem azért, de ha Klicskó kéri, én is Kijivnek mondanám Kijevet. Ez nem csicskaság, ez józan belátás.”

Kijiv

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere szerdán pozsonyi, prágai és varsói kollégáival közösen látogatást tett Ukrajna fővárosában. Többek között felkeresték hivatalában a jelenleg szintén városvezetőként tevékenykedő Doktor Vasöklöt, azaz Vitalij Klicskót - így legalább volt közöttük egy valóban nehézsúlyú figura.

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2023. január 13. 21:20
Különben behúz egyet az áladra.
Xplorator
2023. január 13. 19:30
Az hát! Sznobizmus, szolgalelkűség, konformizmus... Ezek a dolgok kéz a kézben járnak. Emléxem, 40+ éve az iskolában, a konformista osztálytársaimra. Szüleik párt és SZMK tagok voltak, kigúnyoltak engem, mert hittanra jártam, boldogan vették fel az úttörő egyenruhát, és kezüket lábukat törték, hogy elsők legyenek a "Ki tud többet a Szovjetúnióról" versenyen. És beköptek az osztályfőnöknél, mert "büdös kommunistáztam", "ruszkit" mondtam szovjet helyett, és dicsekedtem a nagyapám Nemzetvédelmi Keresztjével... Ugyanezek most engem akarnak "szovjet" pártinak, "kommunistának" mondani. Akkor is "unió" valagában cuppogtak, most is "unió valagában cuppognak. Akkor is belesimultak a diktátumokba, most is belesimulnak.... Következetesek.... :)))))))))))
Onurisz
2023. január 13. 12:41
Persze, de nem tenném közhírré.
Vakfolt
2023. január 13. 12:27
Na, akkor a legnagyobb probléma is megoldódott. Hurrá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!