Orbán Balázs dallal trollkodta meg Daniel Freundot

2023. január 31. 19:58

Folytatódik az üzengetés a Transparency International korrupciós jelentése kapcsán.

2023. január 31. 19:58
null

Mint ismert, megjelent a Transparency International nevű civil szervezet 2022-es korrupciós indexe. Az egyik fő megállapítás ebben az, hogy globálisan aggasztóan alacsony szintre esett vissza a közbizalom. A cikkben a Bloomberg kitért arra, hogy az EU országai között Magyarország volt az utolsó, helyet cserélve Bulgáriával. A civil szervezet kutatása szerint Orbán Viktor vezetésével hazánk a 77. helyre csúszott vissza a listán.

Erre Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója a Twitteren úgy reagált, hogy „Magyarország alacsony pontszámot ért el egy Soros által finanszírozott civil szervezet által készített rangsorban. 

 

Majd ugyancsak nem meglepő módon az Orbán-kormány munkáját rendszeresen kritizáló német zöld EP-képviselő, Daniel Freund is megszólalt

Freund úgy fogalmazott: nem meglepetés, hogy Magyarország leghátul áll az Európai Unióban korrupció tekintetében. 

Börtönnótát küldött Freundnak Orbán Balázs

De az üzengetés ezzel még nem maradt abba. Orbán Balázs úgy szúrt vissza a balliberális képviselőnek, hogy Johnny Cash Folsom Prison Blues című dalát küldte neki és a brüsszeli korrupciós botrányba keveredett képviselőtársainak.

Kísérőszövegként azt írta:

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheik meg:

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

***

 

 

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
-Zsolt-
2023. február 01. 14:15
"Thankfully, nobody is taking you guys serious anymore." - válaszolta Freund. Hát, igen. Van annak némi diszkrét bája, amikor az EU legkorruptabb országának a miniszterelnökének a táskahordozója próbál német zöld EP-képviselőt börtönös dallal megtrollkodni. Szerencsére - ahogy Freund írta - senki nem veszi már őket komolyan. Kár, hogy miattuk a többi magyart sem.
Picnic Niki
2023. február 01. 12:19
Az öltözőben osztották szét a vesztegetési pénzt a műszaki vizsgaállomás vizsgabiztosai https://telex.hu/belfold/2023/02/01/muszaki-vizsgaallomas-kormanybiztos-vizsgabiztos-korrupcio az alábbi cikkek röpke egy óra alatt hírek olvasgatása alatt jött össze védjétek csak a védhetetlent.
Picnic Niki
2023. február 01. 12:11
EP-képviselő Orbán Balázsnak: Szerencsére senki sem vesz komolyan már titeket https://24.hu/kulfold/2023/01/31/europoli-ep-kepviselo-daniel-freund-orban-balazs-transparency-international-korrupcio-magyarorszag/
Picnic Niki
2023. február 01. 12:06
Sikkasztás és hivatali vesztegetés gyanúja miatt folytatnak nyomozást egy tankerületi vezetőt érintő ügyben https://24.hu/belfold/2023/02/01/tankeruleti-vezeto-sikkasztas-vesztegetes-nyomozas/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!