Az orosz parlament elnöke betiltaná a Nemzetközi Büntetőbíróságot

2023. március 25. 11:37

Vjacseszlav Vologyin szerint az USA törvényekkel akadályozta meg, hogy állampolgárait valaha is a Hágában székelő bíróság elé állítsák, és Oroszországnak ezt a munkát folytatnia kell.

2023. március 25. 11:37
null

A Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) tevékenységének betiltását javasolta az orosz parlament elnöke szombaton, miután a testület  elfogatóparancsot adott ki Vlagyimir Putyin elnök ellen, háborús bűnökkel vádolva őt – írja a Telegram bejegyzése alapján a Magyar Nemzet. Vjacseszlav Vologyin szerint az ICC oroszországi tevékenységét be kell tiltani és meg kell azokat büntetni, akik segítik és támogatják a munkáját.

A politikus közölte, az Egyesült Államok törvényekkel akadályozta meg, hogy állampolgárait valaha is a Hágában székelő bíróság elé állítsák, és Oroszországnak ezt a munkát folytatnia kell.

Nyitókép: Twitter

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2023. március 25. 23:09
kevesek vagytok! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Backstab
2023. március 25. 17:32
Lassan be kellene tiltani Moszkvaban a levegovetelt. Mindenkinek jobb lenne.
nempolitizálok
2023. március 25. 14:04
Adjanak ki ellenük körözést. Ez is kb. akkora kamu mint egy CIA által finanszírozott "civil" szervezet.
Takarító
2023. március 25. 13:44
Nincs létjogosultsága. Eichmant is el lehetett volna ítélni sorozatgyilkossággal megvádolva, de a zsidók nem érték be ennyivel. Visszamenőleges joghatályú tv.- alkottak a világon elsőként csak azért hogy népirtással vádolhassák és ítélhessék el. Szóval olyasmiért olyasmivel, ami az elkövetés pillanatában még nem is létezett és hatályos sem lehetett. Tessék elolvasni a z E.per című könyvet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!