Moszkva nemkívánatos szervezetnek nyilvánította a Transparency Internationalt

2023. március 06. 15:20

Az orosz főügyészség szerint a szervezet beavatkozik Oroszország belügyeibe, és veszélyt jelent az ország alkotmányos rendjének alapjaira és biztonságára nézve.

2023. március 06. 15:20
null

Nemkívánatos szervezetnek nyilvánította hétfőn az orosz főügyészség a berlini székhelyű Transparency Internationalt. A főügyészség szerint a Transparency International formálisan korrupcióellenes szervezet ugyan, de beavatkozik Oroszország belügyeibe, és veszélyt jelent az ország alkotmányos rendjének alapjaira és biztonságára nézve. 

A döntésről a főügyészség tájékoztatta az orosz igazságügyi minisztériumot, így a tárca a Transparency Internationalt felveszi az Oroszországban nemkívánatosnak nyilvánított külföldi és nemzetközi nem kormányzati szervezetek listájára.

(MTI)

Nyitókép: YouTube/Képernyőfotó

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Troppauer Alfréd
2023. március 07. 18:40
Ők (az oroszok) megtehetik. Mi (magyarok) egyelőre nem. Pedig igény, az lenne rá.
Igazszó
2023. március 07. 14:23
Sajnos nálunk szabadon tombolhatnak, pedig volt nemzeti inzultáció is róluk, meg a CEU-ról. De a vétótlan köpcös geci nem azt csinálja, amit hazudiik. Soha. Ezért szavazta meg 10. szankciós csomagot is, arcba szarva a 97%-ot. Is.
kitiltott
2023. március 07. 10:39
Ideje volt ..
EX - Terminátor
2023. március 06. 20:09
jól tették én még pár évtizedecskét is kiosztottam volna ezeknek a képmutató aljadékoknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!