Amerikai lap: Orbán Viktor az egyetlen vezető, aki racionálisan gondolkodik, és nem hajlandó kockáztatni országát

2023. június 26. 15:42

Az American Thinker újságírója szerint azért utálják külföldön a magyar miniszterelnököt, mert nem hajlandó csatlakozni olyan intézkedésekhez, amelyek nemzete vesztét okozhatják.

2023. június 26. 15:42
null

Az ukrajnai háborúról érkező hírek egyre inkább rávilágítanak a nyugati vezetők alkalmatlanságára, és ma már egyértelmű, hogy egy teljesen értelmetlen konfliktusról van szó, melyben az Egyesült Államok kormánya idejétmúlt hidegháborús eszközöket alkalmaz – írta Al Bienenfeld az American Thinker nevű portálon megjelent cikkében. A szerző szerint

Orbán Viktor magyar miniszterelnök az egyetlen vezető, aki racionálisan gondolkodik,

és nem hajlandó csatlakozni olyan intézkedésekhez, amelyek nemzete vesztét okozhatják.

Ezért Magyarországon kívül gyűlölik őt. Ezzel szemben az Egyesült Államok elnöke, felrúgva a korábbi alapelvet, készen áll arra, hogy atomfegyvereket is bevessen. Bienenfeld hozzátette, a nyugati vezetők egy szükségtelen háborút robbantottak ki, és kockáztatnak egy nukleáris konfrontációt egy olyan ellenséggel, amelynek nukleáris arzenálja a nyugati hatalmakénál nagyobb.

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
budihazi gabriellák
2023. június 26. 16:49
Ez nem egy lap, hanem egy széljobbos illibsi náci propaganda!:D American Thinker In the aftermath of Donald Trump's loss in the 2020 U.S. presidential election, the American Thinker published a variety of articles that had claims of election fraud. Faced with a lawsuit from Dominion Voting Systems, Lifson acknowledged that the site had relied upon discredited sources who have peddled debunked theories". The American Thinker likewise admitted that its election claims were "completely false and have no basis in fact" and that "it was wrong for us to publish these false statements."
llnnhegyi
2023. június 26. 16:48
Kristálytiszta, szép,igaz mondás Magyarország mellett.
nempolitizálok
2023. június 26. 16:31
Azért amerikában nem csak Bidenek vannak.
Medici
2023. június 26. 16:07
"Orbán Viktor magyar miniszterelnök az egyetlen vezető, aki racionálisan gondolkodik, és nem hajlandó csatlakozni olyan intézkedésekhez, amelyek nemzete vesztét okozhatják." Ami a racionális gondolkodást illeti, az bizony bizonyos kérdésekben részemről erősen aggályos. Az igaz, olyan intézkedésekhez, amik a nemzet vesztét okozhatják nem csatlakozott. Olyanokhoz viszont igen, ami az országnak több mint hátrányos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!