Tragédia a Mount Everesten: lezuhant egy helikopter

2023. július 11. 22:53

A baleset oka egyelőre nem világos, a vizsgálat folyamatban van.

2023. július 11. 22:53

Hat ember meghalt egy nepáli helikopter-balesetben – számolt be a tragikus hírről a CNN. A beszámoló szerint a fedélzeten öt mexikói turista és egy nepáli pilóta tartózkodott.

A gép kedden a Mount Everest közelében található Solukhumbu körzetből indult a nepáli főváros, Katmandu felé. A helikopter felszállás után 10 perccel zuhant le, 

 

a mentőcsapatok az összes holttestet megtalálták. 

 

A baleset oka egyelőre nem világos, a vizsgálat folyamatban van.

***

 

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ertönszena
2023. július 12. 05:52
Nem a Mount Everesten történt. Még mindig a Suhajda-hullámon próbáltok lovagolni. Kattintásra írtok címet, de ha a címet az olvasó átverésnek érzi, akkor kontraproduktív az egész. Az Origo hemzseg az ilyenektől. Nem is olvasom. Ne tanuljátok el tőlük. Éppp elég, hogy teljesen sarlatán módon csesztétek szét a saját kommentszekciótokat, kirúgva ezzel magatok alól a Mandiner egyik tartóoszlopát. Nyilván az analitikában is látszik, hogy lábon lőttétek saját magatokat.
gegrolla
2023. július 11. 23:42
A hellakopter egy kib@ szott lélekvesztő.Még a wiccer féle óriásgépek is azok, de egy kopter még inkább. Ha nem tudom én milyen milliárdos lennék, akkor se közlekednék ilyenekkel.
Muki46
2023. július 11. 23:06
Pech.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!