Ukrajna előrenyomult Zaporizzsjánál, de az offenzíva gyengébb a vártnál

2023. július 10. 07:47

Továbbra is várat magára a komolyabb ukrán áttörés.

2023. július 10. 07:47

A Sky News arról ír, hogy az ukránok két irányban is előrenyomultak a délkeleti Zaporizzsjai régióban − ezt a vezérkar közölte, akik egyik frissítésükben hozzátették, hogy az ukrán csapatok folytatják ellentámadásukat, és Melitopol és Berdjanszk felé haladtak valamicskét előre.

Hangsúlyozzák: a régió nagy része Oroszország birtokában van, Melitopol városa pedig az elsők között volt, amelyeket a háború megindítása folyamán Moszkva elfoglalt. Úgy tűnik, 

Ukrajna ugyan az ellentámadás kezdete óta produkált némi előrelépést, azonban a vártnál lassabban halad,

szögezi le a lap.

Nyitókép: AFP

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. július 11. 01:18
Gmmmm ..betörtek egy wc ablakot?
lofejazagyban-2
2023. július 10. 15:17
pedig már összeállt a projekt a melitopoli és szevasztopoli pride megrendezésére. Annyi jó ötletük volt.
B_kanya
2023. július 10. 15:03
"Tuners 2023. július 10. 14:31 Egyre több jelentés/beszámoló/videó jön olyanokról hogy az oroszok kivonulnak valahonnan, aztán amikor az ukik bevonulnak a lövészárokba bumm, alá volt aknázva," Volt ilyen bőséggel fordítva is, a Rumble-n megtalálod a "Demining Donbass" dokumentumfilmet.... De szerintem minimum Vietnam óta minden háborúban és "nemháborúban" csinálja mindenki.
Tuners
2023. július 10. 14:31
Egyre több jelentés/beszámoló/videó jön olyanokról hogy az oroszok kivonulnak valahonnan, aztán amikor az ukik bevonulnak a lövészárokba bumm, alá volt aknázva, felrobbantják az egészet. Ez is ilyen “előrenyomulás” volt..? 🤔
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!