Kiengedték a házi őrizetből a Romániában nemi erőszakkal vádolt Tate fivéreket

2023. augusztus 04. 14:26

A Tate fivérek küzdősportokat űztek, kick-box-versenyeken vettek részt, de főleg a közösségi médiában hívták fel magukra a figyelmet videóikkal.

2023. augusztus 04. 14:26

Feloldotta a házi őrizetet, és hatvan napra hatósági felügyeletet rendelt el pénteken a bukaresti táblabíróság a nemi erőszakkal, emberkereskedelemmel és bűnszövetkezet létrehozásával vádolt Andrew Tate brit-amerikai állampolgárságú influenszer és testvére, Tristan ügyében – tudatta az Agerpres hírügynökség. A házi őrizet elleni fellebbezésnek helyt adó jogerős végzésében a táblabíróság elrendelte, hogy a vádlottak a hatósági felügyelet idején 

csak előzetes bírói engedéllyel hagyhatják el Bukarestet, 

illetve a román fővárost körülvevő Ilfov megyét, nem viselhetnek fegyvert, és nem közelíthetik meg ügyük áldozatait vagy azok családtagjait. 

Ezt is ajánljuk a témában

Andrew és Tristan Tate, valamint két feltételezett román bűntársuk ellen júniusban emelt vádat a román szervezett bűnözés és terrorizmus elleni ügyészség (DIICOT). A vádirat szerint a Tate fivérek az általuk elcsábított fiatal lányokat egy Bukaresthez közeli, Ilfov megyei villában tartották fogva, szexuális tartalmú videók készítésére kényszerítettek őket, amelyeket feltöltöttek az internetre, ebből pedig a testvérpárnak jelentős bevétele származott.

A Tate fivérek küzdősportokat űztek, kick-box-versenyeken vettek részt, de főleg a közösségi médiában hívták fel magukra a figyelmet videóikkal, amelyekben rendszerint luxuskörnyezetben jelentek meg, drága autókat vezettek, és a nőkön gúnyolódó tartalmakat osztottak meg, amiért ideiglenesen ki is tiltották őket a platformokról.

(MTI)

Nyitókép: Andew Tate / Facebook

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2023. augusztus 16. 17:26
"T. Péter spiltyu-2 2023. augusztus 04. 16:50 Kazak nyelven pedig жалған айыптау. És ez most miért volt fontos vagy érdekes?" Mert e. gabbey kisasszony a sokadik fickót akarja kifosztani? https://www.youtube.com/watch?v=XRcANlQIzm0
spiltyu-2
2023. augusztus 04. 16:02
ezt úgy mondják angolul hogy "false accusation"... be is perelte az őket megvádoló két csajt, mert nyilván valóan hazudtak
Falióra tábornok
2023. augusztus 04. 15:13
csóri tate-tesók vért izzadva nyomják a kreml narratíváját, erre a mandiner magyarul kommentelő ruszkijai bezáratnák őket... hálátlan népség :DDD
quantum
2023. augusztus 04. 15:11
Várható volt. Nálunk már rég szabadlábon lennének... Ugye komcsi bírók?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!