Sertésből készült húsgolyók miatt áll a bál Svédországban, muszlimok és vegetáriánusok is ettek belőle

2023. szeptember 23. 17:52

Azt gondolták, vegetáriánus ételt ettek.

2023. szeptember 23. 17:52

Malmö várostervezési hivatala éves közigazgatási ülésén vegetáriánus étellel akarta megvendégelni a városháza 180 dolgozóját, csakhogy egy szerencsétlen tévedés következtében végül disznóhúst szolgáltak fel – írja a Morningsweden.

Lotta Hansson, a várostervezési hivatal kommunikációs munkatársa szerint azért volt gond, mert az alkalmazottak azt gondolták, vegetáriánus ételt ettek, és közülük sokan vegetáriánusok voltak, vagy vallási okokból nem fogyaszthattak disznóhúst.  

Az év elején környezetvédelmi okokból Malmö városában betiltották a hús felszolgálását. A szervezők ezért vegán ételt rendeltek, de az étterem hibájából az étel darált húst, köztük sertéshúst is tartalmazott, az alkalmazottak legnagyobb megdöbbenésére.

Nyitókép: Pixabay

 

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Horst_Tappert
2023. szeptember 26. 16:54
És lett bármi bajuk tőle? Nem? Na, akkor végre ehettek egy jót.
Öreg Palóc
2023. szeptember 25. 10:00
Orbán miatt volt ! Tiltsák el a Puskás stadiont 3 haza meccstől ! :P :))))) Hülye svédisztán.
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. szeptember 25. 05:51
HÉ, UNIÓS CSICSKÁK! NÁLATOK KÖTELEZŐ LESZ A MŰHÚS!!!
baronet
2023. szeptember 24. 11:59
A környezetvédelmi ok csak egy kamu hivatkaozási alap. A gyáva szar svédek a muzulmánok kedvéért tiltották be a malmöi városházás a húskaját. Mondjuk, könnyen lehet, h Malmöben már több a bevándorló muzulmán a városházán (is), mint a született svéd. Akkor viszont a többség döntött, korrekt :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!