Ők nem Forsberg elhibázott helyzete miatt szomorúak

2023. október 19. 19:33

Ők akkor tudták meg, hogy két társukat lelőtték. Kivégezték. A stadiontól nem túl messze. Egy bevándorló, egy illegális migráns, AK-47-essel.

2023. október 19. 19:33
Apáti Bence
Apáti Bence
Facebook

„Egy csapat szomorú szurkoló – azt gondolhatnánk a képet látva, hogy vesztett a csapat, kimaradt a ziccer vagy megsérült egy kulcsjátékos.

Igen, ez lenne a normális reakció, ha látunk egy csapatnyi szomorú szurkolót. De ők nem Forsberg elhibázott helyzete miatt szomorúak. Nem. Pedig egy drukker csak ilyesmi miatt szomorkodhat.

Ők akkor tudták meg, hogy két társukat lelőtték. Kivégezték. A stadiontól nem túl messze. Európában. Az Európai Unió központjában, a belga-svéd előtt. Egy bevándorló, egy illegális migráns, AK-47-essel.

De hogy történhet meg ilyen? – tettem fel a kérdést, és szerintem sokan mások, még lehet, hogy a stadionban ülő szurkolók is. Hogy történhetett meg, hogy az Európa fővárosának tekintett Brüsszelben két ártatlan embert kivégez egy bevándorló.

A válasz egyszerű és dühítő: a brüsszeli bevándorláspárti elit migránshívogató politikája miatt. Abban a városban öltek meg két futballszerető férfit, amely városban zsíros pénzekért szervezik a bevándorlást egy üvegpalotában. Kafkai. Dühítő. Változás kell.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/AP/Geert Vanden Wijngaert

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. október 20. 13:31
Azt kapják amit főztek. Megérdemlik.
2istvsn
2023. október 19. 22:43
kellene!
states-2
2023. október 19. 22:36
Adjunk hálát annak a 3 millió választónak, amelyik megakadályozza, hogy a mi komcsi csürhénk eláraszthassa hazánkat a tömeggyilkos muszlim csürhével.
Obsitos Technikus
2023. október 19. 21:10
"Változás kell." Késő, rég késő. Sajnos. Európának vége.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!