Reagáltak az ukránok Elon Musk kijelentésére

2023. október 25. 21:47

„Musk azt hiszi, hogy Ukrajna megadása elvezet minket a háború végéhez” – hangsúlyozta Mihajlo Podoljak elnöki tanácsadó.

2023. október 25. 21:47

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Elon Musk felszólította az Egyesült Államokat, hogy „találja ki” a békéhez vezető utat Ukrajnában, és „vegye fel újra a normális kapcsolatokat Oroszországgal”. Az ukrán elnök vezető tanácsadója Mihail Podoljak most erre reagálva azt mondta: „Musk úgy véli, hogy Ukrajna feladása a háború végéhez és az örök békéhez vezet bennünket. Ez katasztrofális hiba.”

„Miután kimondtuk az "A"-t, és helyesen azonosítottuk a közelgő káosz kiváltó okát, fontos megérteni, hogy mi fog történni ezután. És hogy hogyan lehet megállítani ezt a borzalmat... ” – kezdte bejegyzését. 

Podoljak szerint Musknak igaza van abban, hogy az orosz agresszió Ukrajában univerzális, civilizációs természetű a maga pusztító erejében. 

„A további érvelésében azonban (és nem csak ő) szerintem alapvető hibát követ el. 

Musk azt hiszi, hogy Ukrajna megadása a kötelező nagyszabású orosz népirtás bicskája előtt elvezet minket a háború végéhez és az „örök békéhez”. Ez katasztrofális tévedés 

hangsúlyozta a tanácsadó

„Ukrajna támogatásának megtagadása biztosan nem fogja megszüntetni a háborút, de elkerülhetetlenül a konfliktusok erőteljes elszaporodásához vezet világszerte. Az agresszorok étvágya nőni fog, és a terrorista csoportok egyre több befektetést kapnak. 

Mindez egy különböző kontinenseken zajló Nagy Háborúban fog végződni, amelyben valószínűleg amerikai állampolgároknak is részt kell majd venniük

zárta gondolatait.

Nyitókép: Metin Aktas / Anadolu Agency / AFP 

 

 

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szarvas-2
2023. október 26. 09:02
Ez teljesen hülye. A muski koncepcio kóser.
CsiguMigu
2023. október 26. 08:33
fostok, mi, hogy elzáródik a pénzcsap és mehettek kapálni? meg a bitófára...
ekeke1
2023. október 26. 07:35
Oda zselenszkijek Ukrajnája,oda a világ... ilyen szánalmas teóriákra futja már a főtanácsadónak ..
Magyarvagyoknemturista
2023. október 26. 07:33
Eladtátok a hazátokat a szaros jenkiknek! Viseljétek a következményeit!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!