Az igazságról kell beszélni annak kapcsán, ami Washingtonban folyik

2023. december 12. 19:38

És még felháborodnak, hogy van pofánk megkérdőjelezni az újabb 60 milliárd dollárt Zelenszkijnek.

2023. december 12. 19:38
null
Kevin Roberts
X

„Több olyan bátor vezetőre van szükségünk, mint J.D. Vance, akik kimondják az igazságot arról, hogy mi történik valójában Washingtonban. 

Ahogy az várható volt, »a paca« (Marc Thiessen amerikai konzervatív újságíró – a szerk.) felháborodott azon, hogy bárkinek is van képe megkérdőjelezni a Zelenszkijnek szánt újabb 60 milliárd dollárt.

Büszkén állok ohiói barátom mellé, aki tudja, minek jött el az ideje Amerikában”.

Nyitókép: Roberto Schmidt / AFP

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Málaga21
2023. december 13. 19:23
Drága ám a shoppingolás Párizsban. Úgyhogy tessék csak utalni a dollármilliárdokat, kérdés nélkül.
Pandaka pygmaea
2023. december 12. 19:46
"Szoktalanul őszinte megjegyzést tett brit kollégájával közös sajtóértekezletén az amerikai diplomácia vezetője. Anthony Blinken ugyanis arról beszélt, hogy Ukrajna jól áll a háborúban és egyébként is, az Ukrajna védelmére költött pénz 90%-a amerikai cégekhez kerül, vagyis az amerikai gazdaságot pörgeti, így pedig egy win-win, vagyis nyertes-nyertes helyzet alakul ki." https://www.state.gov/secretary-antony-j-blinken-with-jake-tapper-of-cnn-state-of-the-union-3/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!