Így csaptak össze a rendőrök és a gazdák Brüsszelben (VIDEÓ)

2024. február 27. 15:17

Könnygázt is bevetettek a rendőrök, elszabadult a káosz a fővárosban.

2024. február 27. 15:17
BELGIUM - SECOND DEMONSTRATION OF EUROPEAN FARMERS IN BRUSSELS

Hétfőn tüntettek a gazdák Brüsszelben, ahol az uniós agrárminiszterek abból a célból találkoztak, hogy valami megoldást próbáljanak találni a kialakult kritikus helyzetre. A gazdálkodók a csökkenő bevételeik, romló gazdasági kilátásaik mellett a bonyolult jogszabályok és a túl sok adminisztrációs munka miatt tiltakoznak, nemcsak Belgiumban, de szerte az unión belül: Németországban, Lengyelországban és Franciaországban is hasonló tiltakozások miatt fő a politikusok feje.

Hétfőn Brüsszelben egyébként meglehetősen elmérgesedett a helyzet: a gazdák gumiabroncsokat gyújtottak, amelyet vízágyúval oltottak el a rohamrendőrök, akik emellett könnygázt is bevetettek a tüntetők ellen.

Az eseményről készült felvételt itt nézheti meg:

Nyitókép: Sophie Hugon / Hans Lucas / AFP

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:09
🍓 ️ ­A­­ ­­d­­­ö­­g­­­ö­s­ ­­­l­á­n­y­o­­­k­ ­­v­­á­r­­­n­­a­­k­­ ­r­­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
bagira002
2024. február 27. 17:29
Brüsszeli zsaruk is jelzés nélküliek ,minden sarkon áll egy irányítótó zsarukkal szembe tömeget vezényli , mint Gyurcsány regnálása alatt. Brüsszeli kígyófészekben az áspisviperák elbújtak .
Sanyikám
2024. február 27. 17:28
Modern kori paraszt felkelés..
bagira002
2024. február 27. 17:21
Tüntetés mellett a brüsszeli diktátorok parancsát tagadják meg ne hajtsák végre .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!