Amerikai szakértő: Több NATO-tag titokban arra készül, hogy katonákat küld Ukrajnába

2024. április 04. 18:10

Edward Luttwak szerint ha Európa nem tud elegendő katonát biztosítani, Oroszország győzni fog a csatatéren, és akár Közép-Európába is visszatérhetnek az orosz csapatok.

2024. április 04. 18:10

A nyitókép illusztráció. Fotó: JOHANNA GERON / POOL / AFP

Döbbenetes cikket közölt az UnHerd csütörtökön: a szerző, Edward Luttwak arra a következtetésre jutott, hogy a NATO-országoknak hamarosan katonákat kell küldeniük Ukrajnába, különben el kell fogadniuk Ukrajna katasztrofális vereségét.

Ezt is ajánljuk a témában

A lap azt is megállapította, hogy a britek, a franciák, valamint a skandináv országok teljes titokban már arra készülnek, hogy csapatokat küldjenek Ukrajnába. A katonai szakértő persze hozzátette, hogy ezek egy része kis elit egységnek számít, a másik pedig logisztikai személyzetet jelent, akik mind távol maradnak a fronttól.

Ezek az egységek azonban arra bőven jók, hogy kiképzésben részesítsék az ukrán katonákat.

A cikk szerzője a cikk végén arra a következtetésre jutott, hogy ha Európa nem tud elegendő katonát biztosítani, Oroszország győzni fog a csatatéren, és akár Közép-Európába is visszatérhetnek az orosz csapatok.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 196 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:14
🍓 ️ ­A­ ­d­­ö­­g­ö­s­ ­­­l­­­á­n­­­y­­o­k­ ­­­v­­á­­­r­­­n­­­a­k­­ ­­r­­á­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Mich99
2024. április 06. 12:20
Már "izzítják" az amerikai helikoptert hogy kimentsék Zselét a kijevi amerikai nagykövetség tetejéről...
Mich99
2024. április 06. 12:16
... mármint MÉG TÖBB katonát Ukrajnába...! Ezt csinálták Vietnámban is... és milyen jól végződött...
lacika-985
2024. április 05. 17:02
Ez a dolog érdemben csak annyit fog változtatni a dolog menetén hogy az oroszok nem csak az ukrikat fogják szétverni hanem az őket támogató országokat is ... Szenvedni meg az ártatlan közember fog . A multik meg nyerészkedni .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!