Nem akarták felengedni a repülőre azt a nőt, aki nem viselt melltartót

2024. április 04. 16:43

Lisa Archbold végül ügyvédet fogadott.

2024. április 04. 16:43

A nyitókép illusztráció. Fotó: DANIEL SLIM / AFP

 

A Delta Air Lines Salt Lake Cityből San Franciscóba tartó járatának egyik utasát, Lisa Archboldot kikísérték, miután a laza szabású, fehér pólója alatt nem viselt melltartót – írja a Business Insider.

Az incidensre még januárban került sor. Archbold közölte, hogy az egyik alkalmazott szerint a ruhája nem volt megfelelő. Ezt követően azonban megengedték neki, hogy visszaszálljon a gépbe, miután felvette a derekára kötött gombos inget.

A hölgy azonban még mindig úgy érzi, megalázták.

Célba vettek és megaláztak”

– fejtette ki a véleményét mondta Lisa Archbold. Azt is hozzátette, hogy ugyanazt a ruhát viselte, mint akármelyik férfi.

A nő végül ügyvédet fogadott. A Delta Air Lines szóvivője a Business Insidernek arról számolt be csütörtökön, hogy a légitársaság bocsánatkéréssel fordult az ügyfélhez.

***

 

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:14
🍓 ️ ­­A­ ­­­d­­ö­g­­­ö­­­s­­ ­­l­­­á­­n­­y­­­o­­­k­­­ ­v­á­­r­n­­a­k­ ­r­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­𝗨­𝗡
Patika
2024. április 05. 04:33
Mi van? Túl kanos volt a pilóta, vagy leszbikus stewik voltak szolgálatban? az utóbbi mindenkire veszélyes lehet... (A pilótának kiestek a prédái, a nő meg így nagyobb kísértet)
Spiritmonger
2024. április 04. 23:39
Az ilyen túlbuzgó szar alkalmazottakat azonnal ki kell rúgni, ez talán észhez téríti a többi túlbuzgó szart. Nem kell baszogatni a másikat, ez az alap. Nem vokt rajta melltartó a póló alatt? Zágson, ettől senkinek sem lesz semmi baja.
Obsitos Technikus
2024. április 04. 21:41
Hát van az a mell, amit valóban tilos lenne tartó nélkül viselni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!