Videón, ahogy ukrán hadköteles férfiak örömködnek, hogy átszökhettek Romániába

2024. április 26. 18:23

Gratulálok, Romániában vagyunk – hangzott el a diadalittas mondat egyikük szájából.

2024. április 26. 18:23

Nyitókép: Képernyőfotó

Egy ukrán Telegram-oldalon tűnt fel egy videó, amelyen feltételezhetően az látható, amint több hadköteles korú férfi Romániába szökött.

Az ukrán–román határ egyes szakaszain drótkerítést emeltek, de a videó tanúsága szerint a kerítés egy pontján könnyűszerrel át lehet jutni, hiszen ott egy lyuk tátong. A fiatalok legnagyobb örömére meg is találták a rést, majd át is bújtak a másik ország területére. Ezt követően az egyik férfi gratulált önmaguknak, hogy Romániába érkeztek. 

Gratulálok, Romániában vagyunk 

– hangzott el a diadalittas mondat egyikük szájából. A videó alapján nem egyértelmű, hol készült, így azt sem tudjuk hitelt érdemlően bizonyítani, hogy az ukrán–román határon rögzítették a felvételt.

Itt tekinthetik meg a felvételt:

 

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. április 27. 04:35
Megnyertek egy csatát, de nem a háborút... (azzal se nyernek, ha a Románia kiadja majd őket)
Tommaso
2024. április 26. 21:35
VAJON HOVA SZÖKTEK 1848-ban a haza szabadságáért küzdeni nem akaró magyarok?
Zolotarjov
2024. április 26. 20:16
Slava Ukulele! :)
pragmatika
2024. április 26. 19:47
Ja. A ballibsik meg tolják ezerrel azt a dumát hogy "ukránok ezrei halnak meg naponta a hazájukért, kutya kötelességünk, hogy segítsünk rajtuk!!!!" Na. Mi segítünk is rajtuk, de már itt. :-))) Egyik részük a fronton fogy, mert kihajtották oda őket, a másik részük meg egyszerűen csak elkerüli a húsdarálót. (Meg lehet érteni.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!