„A hibák el lettek követődve” – Németes, felelősséget mázoló, szenvedő szerkezetben néz szembe a CDU azzal, hogy balra tolták magukat

2024. május 07. 05:49

A CDU innentől teljes gőzzel ráfordulhat az igazi céljára, hogy még nagyobb baloldali fordulatot építsen.

2024. május 07. 05:49
Angela Merkel Campaigns In Berlin
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Pesti Srácok

Nyitókép: Sean Gallup/Getty Images

„A bevándorlás támogatása és az atomenergia-ellenesség (nem atombomba, azt szeretik) az elmebeteg Zöldek két kedvenc önsorsrontó topikja, mivel az ipar és a mezőgazdaság felszámolásán túl ezek biztosítják Németország eltűnését a történelem színpadáról. Nekem amúgy tényleg nincs is bajom a németek kollektív öngyilkosságával, amíg azt nem kiterjesztett formában értelmezik és rántják magukkal Európát szokásukhoz híven. 

A Zöldek viszont hajlamosak az ilyen túlkapásokra, ahogy szellemi elődeik is Kr.e. 114-től egészen az NDK végéig. Illetve valahogy majd megtörténődnek ezek a túlkapások a vezénylésük alatt. Szóval Merz konzervatív fordulata egy ordenáré hazugság, amivel a választási matekon próbálnak egy picit javítani, ugyanis a minden alkotmányos és alkotmányellenes, minden törvényes és törvénytelen módon támadott AfD-re még mindig 17 százalék szavazna, az agyhalott, zombie-módban tántorgó SPD pedig 15-ön áll. Így pedig nehéz lesz a 30 százalékon álló CDU-nak a szinte teljes Németország által megutált Zöldekkel koalícióznia.

Most, hogy kitakarták a baloldali fordulatot ezzel a két, gyenge hazugsággal, 

a CDU innentől teljes gőzzel ráfordulhat az igazi céljára, hogy még nagyobb baloldali fordulatot építsen.

Akkorát, ami kívánatos partnerré és szerethető kalauzhallá teszi őket a Zöldek szemében. Hogy aztán 17 év múlva újfent megállapítsák, hogy hibák lettek elkövetődve.

És itt, most tényleg fel kell tenni a kérdést, hogy miért hagyták a választók, hogy szegény CDU-val ez a rengeteg rossz megtörténjen?”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­­I­­g­­­a­­z­­i n­­i­­m­­f­­­o­m­­á­­n­­i­á­k­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Reszelő Aladár
2024. május 12. 05:36
Németország lesz az a hely, ahol először kimondják majd, hogy a centrumtól jobbra senkinek nincs joga politikai képviseletre. Az itten emberek vagy elkezdenek másképp gondolkozni, vagy a demokrácia ellenségei lesznek és egy újabb európai érték értelmében megint valami lösungot kezdenek majd kutatni.
voltospultos-2
2024. május 07. 15:17
Normális német már csak Magyarországon meg Erdélyben születik.
snfbvksan
2024. május 07. 13:26 Szerkesztve
miért hagyták a választók, hogy szegény CDU-val ez a rengeteg rossz megtörténjen? Mert a németek bár Übermensch-nek képzelik, hirdetik magukat, valójában az egyik legalávalóbb nép. Nem azért voltak benne a buliban Hitler idején, mert Goebbels propagandával etette őket, hanem mert élvezték, hogy propagandával etetik, orruknál fogva vezetik őket. És hogy hivatalosan, állami támogatással gyűlölhették, üldözhették a zsidókat. Aztán jött a jenki-brit megszállás (az NSzK területén, a franciák nem számítottak) és tovább élvezték, hogy propagandával etetik, orruknál fogva vezetik őket. Nem azért olyanok, mert megszállták az országukat. Ellenkezőleg: azért megszállt ország még mindig, mert az alávaló németek igény tartanak a megszállásra, hogy legyen Führerük, akinek a parancsait leshetik, aki megadja nekik az irány, kit kell gyűlöljenek. Most épp a ruszkikat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!