Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Elmebeteg bemutató koncert

2024. május 12. 19:10

Semmi sem alázza meg jobban a tehetségteleneket, mint az, hogy isteni csodaként bánnak velük, néhány pszichiátriai betegség miatt.

2024. május 12. 19:10
EUROVISION SONG CONTEST 2024
Paranoid Android
Paranoid Android
Pesti Srácok

Nyitókép: JESSICA GOW / TT NEWS AGENCY / TT NEWS AGENCY VIA AFP

„Istenem, a régi szép idők! Aki látta Jézus Krisztus szupersztárt, az tudja, hogy azt a produkciót is rasszizmussal vádolták, mert a filmben Júdást egy fekete fickó játszotta. Én még az előtt láttam a filmet, mielőtt az SZDSZ örökre rasszistát csinált belőlem, és esküszöm, észre sem vettem, hogy a Júdás az néger. Jól játszott a srác, erre hivatkoztak a film készítői is, hogy kizárólag a tehetség alapján kasztingoltak. Jó lenne azt hinni, hogyha így volt, akkor tehetség alapján egy fekete Jézust is ki mertek-e volna választani. Ha biztosan tudom, például mert rohadtul látszik, hogy nem a PC miatt van, akkor nekem nincs kifogásom ellene, még ha nekem Jézus nem is fekete.

De ma szinte minden néger (és néger karakter) a szórakoztató iparban azért van ott ahol van, akkor is, ha tehetséges, mert néger, ahogy az összes nem binárissal is így van ez. Iszonyú ciki ez így, minden tehetséges és normális ember számára.

Semmi sem alázza meg jobban az adott tevékenységben tehetségteleneket, mint a jelenlegi trend, az hogy isteni csodaként bánnak velük néhány pszichiátriai betegség miatt. De aztán végül mind úgy jár mint az a szegény hülye Gréta, mehet ki »ismert embernek« egy antiszemita tüntetés első sorába. Nagy karrier. Hogy elkanyarodtam a Feritől?”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
paater-gregor
2024. május 14. 12:11
Elmebeteget mutattak be, vagy a koncert volt elmebeteg? Előző esetben: elmebeteg-bemutató koncert. Utóbbiban: elmebeteg bemutatókoncert. Ahogy fönt áll, a magyar helyesírás szabályai szerint nem lehet eldönteni, melyik.
Bell & Sebastian
2024. május 13. 14:32
Nem kell aggódni, Paranoid kolléga jó úton jár, radikalizálódni fog idővel. Viszont addig is meg kell élnie valamiből.
alexandrosz-2
2024. május 13. 14:23
Ez zsidó vircsaft. A kezdetektől. Ti is a részesei vagytok, sőt lelkes csicskái is. A vétótlan köpcös geci prájdot is engedélyezett nekik eddig minden évben, szarva az őt támogatókara, nemzeti konzultációkra, mindenre. Mr nem csak judapesten taposhatják a törvényeinket és a közizlést páros lábbal, hanem pécsett is. Ezért a pöfögésed hiteltelen zsideszes propagandista csicska. Szart se értek. A zsidó és zsidócsicska gazdáitok se.
goldie-2
2024. május 13. 11:03
Gratula Mandiner, sikerült értelmetlenné szemlézni az eredeti cikket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!