Ukrajna világháborút szítana, minden mindegy alapon

2024. május 18. 10:47

Az ukránok kérvényezték Amerikánál, hogy orosz területeket támadhassanak az USA fegyvereivel.

2024. május 18. 10:47

Nyitókép: Maxym Marusenko / NurPhoto / NurPhoto via AFP

A Magyar Nemzet arról ír, hogy Ukrajna Joe Biden amerikai elnök adminisztrációjához fordult a következő kéréssel: 

szüntessék meg az Egyesült Államok fegyvereire vonatkozó korlátozásokat az orosz területen lévő célpontok elleni csapásokra.

Korábban Ukrajna partnerei nem adtak engedélyt Kijevnek arra, hogy a rendelkezésre bocsátott fegyvereket orosz terület elleni támadásokhoz használja, tudjuk meg, de közben David Cameron brit védelmi miniszter nemrégiben kinyilvánította: az ukrán félnek joga van csapást mérni Oroszországra London által biztosított fegyverekkel.

Hangsúlyozzák: amerikai tisztviselők elismerték, hogy valóban érkezett ilyen kérés az Egyesült Államok kormányához, továbbá azt is kérték Washingtontól, hogy segítsen azonosítani az ukrán fegyverekkel támadandó célpontokat.

A lap nem felejti el megemlíteni, hogy a napokban tett látogatást Kijevben az amerikai külügyminiszter és Soros György amerikai baloldali oligarcha fia, Alex is:

 

 

Összesen 274 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­é­­­k­­e­l­­­d­ ­­­a­­ ­­­s­­­z­­e­­­x­i­­­ ­­p­u­­n­­c­­i­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
magyarszo
2024. május 19. 16:10
Azt tisztázzuk, hogy nem Ukrajna szítana világ háborút, főleg nem az Ukrán emberek, hanem a Darth zelensky Vader szítana világháborút. Méghozzá az uralkodó utasítására szítana világ háborút. Csak, hogy értsük, mi ez a történés Ukrajnában, itt van egy kis iskola anyag, ami természetesen be van tiltva. https://videa.hu/videok/tudomany-technika/and-game-feliratos-amerika-atom-atv-zZ0b0nJtjwPnpQzw
olajfa-0
2024. május 18. 18:18
Mindeközben két ukrán rendszámú busz ádigált ma délután a 13. kerületi rakparton. Miközben mi menekülteket fogadunk, ők turistáskodnak? Bár az is lehet, én ehhez nem értek, ki hová megy és hová utazgat és miért?
P_F_Juli
2024. május 18. 17:07
"Hangsúlyozzák: amerikai tisztviselők elismerték, hogy valóban érkezett ilyen kérés az Egyesült Államok kormányához, továbbá azt is kérték Washingtontól, hogy segítsen azonosítani az ukrán fegyverekkel támadandó célpontokat." Ne legyen kétségünk, az engedélyt meg fogják adni. Lehet, hogy nem ma vagy holnap, de holnapután talán igen. Minden döntés tyúklépésekben halad, hogy aztán kakaslépésre váltsanak egy kis idő elteltével. Hitler is arra kért és kapott engedélyt, hogy a cseh területeket elfoglalhassa, miközben megállapodott az oroszokkal a lengyel területek felosztásáról. Majd pedig következett az Anschluss. Akkor is támogatást kaptak éppen a britektől. Ha nem ülnek le tárgyalóasztalhoz, ennek az őrületnek nem lesz vége, szép lassan haladunk a teljes kiteljesedés felé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!