Buli a strandon reggelig – Part Fesztivál Agárdon

2010. június 01. 16:53

Vízpart, jó zene, napfény. Mi más kell egy jó nyári hévégéhez? Több, mint 200 hazai és nemzetközi fellépővel várja a strand-bulik kedvelőit az agárdi Part Fesztivál.

2010. június 01. 16:53

Összesen 800 méteres strandszakaszon és 100 00 négyzetméteren bulizhatnak a résztvevők a nemzetközi hiphop és r&b sztárelőadókat felvonultató agárdi Part Fesztiválon július 28. és augusztus 1. között.  Akinek pedig ez sem elég, az különféle extrémsportokban is kipróbálhatja magát, a Velencei-tó partján felépített élményparkban.

A több, mint 200 fellépő között olyan remek zenészek találhatók például, mint a dancehall-sztár Sean Paul, a klasszikus reagge-pop előadó Shaggy vagy a hagyományos hip-hop műfaj képviselői a Def Squad (Erick Sermon, Redman és Keith Murray). Sőt, a Part Fesztivál az első Magyarországon, ahol Akon, az r&b kiválósága élőben is bebizonyítja, hogy nem véletlenül olyan sikeresek a lemezei.

Emellett természetesen elektronikus zenében sem lesz hiány: John Dahlbäck, Mauro Picotto, Tocadisco, valamint a hazai előadók közül Hamvai PG, Bárány Attila, DJ Junior, DJ Zefil és DJ Nadir is keverik majd a dallamokat a lemezjátszók mögött. Törölközőt, fürdőruhát, strandpapucsot fel, és irány a Part!

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!