Nem lesz popórázás Agárdon

2010. július 14. 16:19

Bukta: elmarad a Part Fesztivál, melyet július 28. és augusztus 1. között rendeztek volna meg Agárdon, olyan sztárfellépők közreműködésével, mint Akon, Sean Paul vagy Shaggy. Az elővételben megvásárolt jegyek visszaválthatóak.

2010. július 14. 16:19
Július 28. és augusztus 1. között rendezték volna meg a Part Fesztivált Agárdon, olyan sztárfellépőkkel, mint Akon, Sean Paul vagy Shaggy. A múlt héten már felröppentek sajtóinformációk arról, hogy esetleg elmaradhat a fesztivál, akkor azonban a szervezők még nem erősítették meg ezeket, most viszont közleményt adtak ki.
 

„Legnagyobb igyekezetünk és erőfeszítéseink ellenére a mai nap fájdalmas döntést kellett meghoznunk, a Part Fesztivált idén nem tudjuk megvalósítani. Köszönjük a bizalmat és a rengeteg munkát a partnereinknek!” - mondta Kocsispéter Gergely az Agárd Zenei Fesztivál Kft. ügyvezetője. Az elővételben megvásárolt jegyek az értékesítő jegyirodákban visszaválthatóak. 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kaducsa
2010. október 21. 23:23
Hát ez a fazon merre kóricált, hogy Kuala Lumpurban ölik meg?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!