Zuckerberg a szerelem hatalmáról beszélt a Taj Mahalnál

2015. október 27. 18:11

Az Indiában tartózkodó Mark Zuckerberg ma a Taj Mahalt látogatta meg, holnap pedig az Új-Delhi Technológiai Intézetben vesz részt kérdezz-felelek típusú programban, amelyet saját Facebook-oldalán követhetünk élőben.

2015. október 27. 18:11

„Mindig is szerettem volna látni a Taj Mahalt, és sokkal lenyűgözőbb, mint gondoltam. Elképesztő, hogy az ember miket képes felépíteni, és hogy miknek a felépítésére ösztönöz a szerelem” – nyilatkozta a Facebook-főnök.

India a maga 132 millió felhasználójával (az ország 252 millió internetezőjének a felével) a Facebook egyik leggyorsabban növekvő piaca. A cég adatai szerint az ottani felhasználók 90 százaléka valamilyen mobileszközről kapcsolódik a közösségi hálózatra.

A Facebook a felhasználók számának növeléséért kezdett bele a múlt hónapban Free Basics-re átnevezett Internet.orgba, de a szolgáltatást sokan támadják, mert véleményük szerint megsérti a netsemlegességet.

Zuckerberg az Indiában napi 15 dollárcentért 100 MB-os hozzáférést biztosító Free Basics Wifi Expressről is fog feltehetően beszélni.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2015. október 28. 08:05
"Csak" gazdagnak kell lenni, s máris adnak az ember szavára szerelmi ügyekben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!