Felrobbantották a Las Vegas-i Riviera Hotelt

2016. augusztus 17. 10:31

A híres Riviera Hotel és Kaszinó utolsó két tornyát is felrobbantották, hogy helyet adjon utódjának a Las Vegas Stripen, a város szórakozónegyedének főutcáján – írja az Euronews.

2016. augusztus 17. 10:31

A kétezer szobás szállodát olyan filmek tették világhírűvé, mint az 1960-ban forgatott Ocean’s 11 és a Gyémántok az örökkévalóságnak című James Bond-film, lakosztályaiban pedig ország-világ hírességei töltöttek hosszabb-rövidebb időt - teszi hozzá az Euronews.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2017. május 22. 14:24
Igazán szakszerű robbantás volt! Akár 2001. 09. 11.-re is datálhatták volna!
ÁrPi
2016. augusztus 28. 23:49
Oh szóval nem a wtc3, hát ez rendben van... Én is unhatom amit kezdtél és folytatsz. Így kezdted: "A controlled demolition nem zuhan rá a szomszéd épületekre, itt meg pont ez vitte el a 3. épületet és tette gazdaságilag totálkárossá a környéket." Te nyilván félreértetted (évek óta), hogy a 911 események során melyik épületre lehet egyértelműbben és melyikre kevésbbé alátámasztani a "controlled demolition" állítást mint zárómegállapítást... Noshát a wtc7-et a rá nem zuhanó és ezt a wtc7-et elhanyagolhatóan károsító nagytorony-omlások statikailag intaktan, állva hagyták , minimálisan gyengítették (messze nem elégségesen), ámde c.d. jegyeket mutatva leomlott: Emez, a wtc7 összerogyása volt ún. "controlled demolition" ,egy specifikusan-kontrollált demolition .
ÁrPi
2016. augusztus 22. 20:40
"Mítosz." Rossz rutinreakció(d). "A controlled demolition nem zuhan rá a szomszéd épületekre, itt meg pont ez vitte el a 3. épületet és tette gazdaságilag totálkárossá a környéket." Miért a Hármas? :) A Hetes épület! _AZ nem kapott olyan sérüléseket az úgymondod "szanaszét-dűlő" két nagy torony omlásából amilyennel mégis (a wtc7) összeomlott. Mondhatni állnia kellene. (Én bizony ignorálhatom hogy tudatos vagy inkább tájékozatlanságodból fakadó) félreterelő rutinreakció a hármas citálása részedről. ;-) Egy emígy biztos: Ilyen rutindumáddal nem oltod le a konteósokat, hiszen konfúzan csacsogsz a témáról. [ A wtc-7-bontás egy specifikusan-kontrollált demolition . ]
ÁrPi
2016. augusztus 19. 18:53
Ehhehe , van ami szanaszét dőlt, van ami repült és oktondiskodó értetlenke vagy :) 911 idején néhány wtc épület úgynevezett "controlled demolition" bontástechnologiai küljegyeivel roggyant össze (*) , éppúgy omolva mint valamely next bigger casino building építéséhez a fenti euronnews hírecskében is mutatott irányítottrobbantásos épületbontás. (*) Ott Manhattan-ben aktuálisan pl. orbitálisan kolosszális biztosítási csaláshoz(?)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!