Gajdics Ottó és Szilvay Gergely Debrecenben, a Mandiner roadshow utolsó állomásán!

2024. május 14. 17:57

Amennyiben Ön is részt venne az eseményen a közönség részeseként, élőben meghallgatná, akár kérdezne is, regisztráljon most.

2024. május 14. 17:57
null

2024. májusában országjáró roadshow-ra indul a Mandiner! A nyolc állomásos esemény utolsó megállója nem más, mint Debrecen lesz, ahol közönség előtt, Gajdics Ottó és Szilvay Gergely élő podcast-felvételére kerül sor. Kitől vesz el szavazókat Magyar Péter, s egyáltalán kicsoda ő? Meddig fajulhat a háborús pszichózis Európában? Mi az EP-választások tétje? Elengedte-e Budapestet a Fidesz, leváltható-e Karácsony? Ezekről bizonyosan szó esik majd az eseményen, Kacsoh Dániel műsorvezetésével!

Időpont: 2024.05.30. csütörtök 17:30

Helyszín: MCC Debrecen - 4025 Debrecen, Piac u. 11-15.

Amennyiben Ön is részt venne az eseményen a közönség részeseként, élőben meghallgatná, akár kérdezne is, regisztráljon most az alábbi linken: https://forms.gle/pg1vHXB1SLf1MGaNA

Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt, regisztráljon és jöjjön el Ön is!

A jelentkezés és az adáson való részvétel az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges, a férőhelyek száma korlátozott! Az esemény korlátozottan sajtónyilvános. Az eseményen való részvétel a sajtó számára is regisztrációhoz között. A tartalom írásos publikálása a Mandinerrel való egyeztetésre szorul, videófelvétel nem lehetséges. Kapcsolatfelvétel: [email protected] 

A résztvevők megjelenésükkel hozzájárulnak, hogy kép-, illetve hangfelvétel készül róluk, melyet a Mandiner saját felületein felhasznál. A podcastet a Mandiner YouTube-csatornáján lehet a későbbiekben visszanézni.

A változtatás jogát fenntartjuk.

 

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-87
2024. május 28. 19:46
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­é­­­k­­­e­­­l­­­d­­ ­a­­­ ­­­s­­­z­e­x­­i­­ ­­­p­­­u­n­­­c­i­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
gilou-au-clavier
2024. május 27. 16:29
A fartúró Apátibencus, a gépfegyveres Biczi meg a karlengető csávó nem érnek rá?
Ez D-dúr és e-moll
2024. május 27. 16:13 Szerkesztve
Elképesztő a pánik a Fideszben. A rossz nyelvek szerint a 3,1 millió Fidesz-szavazóból 1,6 millió elfordult pártunktól és kormányunktól. Ez vagy igaz vagy nem, mindenesetre beszédes, hogy a margitszigeti Nagyrétre szerveznek Békemenetet. Hányan férnek el ott? 20-30 ezren? És hogy fognak menetelni? Helyben fognak járni? Az pedig még beszédesebb, hogy már hozzánk is csöngettek be fideszes aktivisták, hogy beszélgessünk (ilyen még soha nem fordult elő az elmúlt harminc évben), sőt, a feleségem Messenger üzenetet is kapott, hogy felvisznek minket busszal Bp.-re a Békemenetre, ha szeretnénk. Igazán pánikolhatnának elegánsabban is!
Osztap_Bender
2024. május 27. 13:42
Gajdics Ottó és Szilvay Gergely Debrecenben, a Mandiner roadshow utolsó állomásán! Nos megint elúszott pár tízezer szavazat. Csak így tovább elvtársak, egyenesen a bukás felé! A ránk szabadított böszméék már fenik a gumibotokat, fényesítik a söréteseket, töltik a vízágyúkat és a gépkarabélyokat. Lesz itt hirig, meglátjátok! Hátha megérjük, hogy együtt sikerül benneteket a politikusi pokolra küldeni. (ott állítólag több a tüzelő)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!