Óriási futballsiker: a BL kapujában a Vidi

2018. augusztus 14. 22:05

Szívós játékkal kiejtette a Mol Vidi FC a Malmőt, így a Bajnokok Ligája-csoportkörért játszhat. A 0-0-s döntetlen azt jelenti, hogy a fehérváriak már biztosan az Európa Liga résztvevői.

2018. augusztus 14. 22:05

A svédországi 1-1 után Felcsúton fogadta a MOL Vidi FC a Malmőt. Az első félidő óriási svéd mezőnyfölényt hozott, viszont helyzetig csak a fehérváriak jutottak el. A második játékrészben óriási elánnal kezdett a Malmö, azonban a hazaiak nagyon szervezett védekezéssel nem engedték gólközelbe se jutni a svédeket.

A feszített ütemű mérkőzésbe az is belefért, hogy Danko Lazovic egy tizenegyest is kihagyjon. A hajrára ijesztővé nőtt a Malmő fölénye, de gólig továbbra sem jutottak. A spanyol bíró hat percet hosszabbított, azonban az utolsó pillanatig szívósan védekezett a Vidi.

A 0-0-s végeredmény azt jelenti, hogy a Vidi már biztosan EL-résztvevő, a Bajnokok Ligájától pedig csak egy AEK Athénnal vívandó oda- és visszavágó választja el.

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2018. augusztus 15. 09:38
Nem volt szép meccs, de a küzdelem nagy volt! Hajrá!
na még ez is
2018. augusztus 15. 09:04
Szép siker és az AEK sem verhetetlen. A mutatott játékon pedig felesleges fanyalogni, mert pont a vb mutatta meg, hogy a célfutballé a jövő.
hentes
2018. augusztus 15. 08:13
Az athéni csapat nulla, úgyhogy biztosra vehető a továbbjutás. Remélem a csoportkör végére meglesz a harminc kapott gól. Mocskos Vidi! :-D
fakocka
2018. augusztus 15. 07:00
Tisztességes helytállás, biztató eredmény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!