Szuperhőst csináltak a Liverpool szurkolók Szoboszlaiból – ön szerint is ez a karakter illik hozzá legjobban? Szavazzon!

2023. augusztus 29. 16:28

A mesterséges intelligencia segítségével Supermanként jelenítette meg a magyar válogatott csapatkapitányát egy szurkoló.

2023. augusztus 29. 16:28
A Midjourney mesterséges intelligencia segítségével készített kép Szoboszlai Dominikról, a magyar labdarúgó-válogatott és a Liverpool FC labdarúgójáról, aki Supermanként jelenik meg az ábrázoláson

A mesterséges intelligencia segítségével szuperhőst csinált Szoboszlai Dominikból egy Liverpool szurkoló. A hétvégi Premier League-fordulóban a magyar labdarúgó csapata a Newcastle United otthonában vendégeskedett, és dacára annak, hogy a mérkőzés kétharmadát emberhátrányban kellett végigjátszaniuk, 2:1-re nyertek. A győzelemben szokás szerint oroszlánrészt vállalt a harmadik bajnoki mérkőzését is végigjátszó Szoboszlai Dominik, akinek teljesítményéről a klub Twitter... elnézést! X-oldalán is közzétettek egy videóösszeállítást

Ezt is ajánljuk a témában

Ehhez a poszthoz fűzött hozzászólásként egy rajongó egy a Midjourney nevű mesterséges intelligenciával működő képgenerátor-alkalmazás segítségével készült ábrázolást, amelyen Szoboszlai Dominik Superman képében jelenik meg az Anfield ünneplő közönsége körében. 

A Midjourney mesterséges intelligencia segítségével készített kép Szoboszlai Dominikról, a magyar labdarúgó-válogatott és a Liverpool FC labdarúgójáról, aki Supermanként jelenik meg az ábrázoláson
Szoboszlai mint Superman a Midjourney mesterséges intelligencia segítségével készített képen
Forrás: Twitter/Midjourney

Ön szerint is Superman karaktere illik legjobban a magyar labdarúgóhoz? Vagy inkább egy másik szuperhős jelmezében tudná elképzelni? Szavazzon!

Ön szerint melyik szuperhős karaktere illik legjobban Szoboszlai Dominikhoz










Nyitókép: Twitter/Midjourney

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2023. szeptember 02. 19:34
Zajlik a celeb gyártási folyamata.
Reszelő Aladár
2023. augusztus 30. 11:14
Magyarország Kapitány, mi más?
alexandrosz-2
2023. augusztus 30. 07:17
Most is betérdelt a niggereknek a szupermanus?
I feel the earth move under my feet
2023. augusztus 29. 22:15
Az én szuperhősöm Kyocera Szilárd, a Jégember!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!