Kubatov: Az idő igazolta a döntéseink helyességét

2023. szeptember 13. 20:56

A Fradi elnöke és vezérigazgatója szurkolói ankétot tartott a Groupama Arénában.

2023. szeptember 13. 20:56

Szurkolói ankétot tartott a férfi labdarúgócsapatról Kubatov Gábor, a klub elnöke és Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója szerdán a Groupama Arénában. Az eseményen az A-, vagy B-típusú szurkolói kártyával rendelkező szimpatizánsaink vehettek részt – olvasható a Fradi hivtalos oldalán.

Ismertették, hogy a másfél órásra tervezett ankétot Kubatov Gábor nyitotta meg. Az első kérdések Máté Csaba menesztésére és a szerb Dejan Sztankovics kinevezésére vonatkoztak. 

„Ismerhetnek már 13 éve. A döntéseinket sokszor megkérdőjelezték, 

de az idő mindig igazolta ezek helyességét. 

Kérem, bízzanak bennem!” – jelenette ki Kubatov Gábor.

Majd azzal folytatta, Csabával több, mint tíz évet dolgoztam együtt, kifejezetten jó emberi kapcsolatunk volt, de úgy éreztem, nekünk harcosabb karakter kell. Napokat gondolkodtam azon, hogy mi a jó döntés. A mi Fradinknak egy olyan karakterre van szüksége, mint Sztankovics, aki az Internazionale edzője akar lenni, és 

ha ilyen céljai vannak, egy Ferencvárosnál nem bukhat meg”.

Ezt is ajánljuk a témában

A csapat elnöke hozzátette, Sztankovics jelenlétének köszönhetően talán egy kicsit majd az olasz piac is megnyílik a klub számára.

Nem érzelmek alapján kell dönteni

Orosz Pál – akit nemrégiben beválasztottak az Európai Klubszövetség vezető testületébe – Sztankovics kinevezése kapcsán elmondta, „édesapám mondta, nehéz pálya ez, nem érzelmek alapján kell dönteni, ha nem így csináljátok, akkor nem lesztek sikeresek. Mi sosem saját népszerűségünket tartjuk szem előtt a döntéseinknél,

 hanem a klub érdekét” 

– jelentette ki Orosz Pál.

Nyitókép: Kubatov Gábor Facebook-oldala

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. október 31. 08:39
A tengernyi közpénzhez képest azért karcsú a teljesítmény…
tolmacs-0
2023. szeptember 14. 06:35
egyre lejjebb, egyre lejjebb...
korty
2023. szeptember 13. 22:30
Kubatov, te magyargyűlölő! Hiába magyarázkodsz! Menj a francba a Fradiból, álszent áruló tolvaj vagy! Máté Csaba cipőjét sem kötheted meg. A hozzád hasonló buta senkik miatt nincs magyar foci. Elüldözitek a magyart, idegeneknek fizettek agyatlanul. Kubatov egy szégyen vagy!
Ugandai Bubu
2023. szeptember 13. 21:21
BLM-nerbérencváros...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!