Nem kegyelmeztek Paul Pogbának, gyakorlatilag vége a világbajnok focista pályafutásának

2024. február 29. 14:09

Szintetikus tesztoszteronnal bukott le a francia még tavaly nyáron, s azóta nem is lépett pályára. Valószínűleg profi szinten már nem is fog.

2024. február 29. 14:09
Empoli FC v SS Juventus FC - Serie A TIM

Doppingolásért négy évre szóló eltiltást kapott Paul Pogba, a Juventus francia válogatott labdarúgója. Az ítéletet csütörtökön tette közzé az illetékes olasz sportbíróság – számolt be róla az MTI. A 2018-ban világbajnok futballistától augusztus 20-án, az Udinese elleni bajnoki mérkőzés után vettek mintát, amelyről kiderült, hogy az állóképesség növelésére használt szintetikus tesztoszteront tartalmaz. Akkor felfüggesztették a játékengedélyét, és ügynöke közölte: Pogbának soha nem állt szándékában megszegni a szabályokat. A 91-szeres válogatott középpályás - akinek a szerződése a Juventusnál 2026 júniusában jár le - azt 

elismerte ugyanakkor, hogy olyan táplálékkiegészítőt fogyasztott, amelynek mellékelt tájékoztatója utalt a készítmény teljesítményfokozó jellegére.


A 30 esztendős Pogba – aki nevezve volt, de nem játszott a Zebrák idénynyitó mérkőzésén – tavaly tért vissza a Juventushoz a Manchester Unitedtől. Az előző szezonban sérülése miatt alig futballozott, így tavaly a végül ezüstérmes francia válogatott világbajnoki keretéből is kimaradt. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:42
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­ö­­g­­ö­­s­­­ ­l­á­n­­y­o­­k­­ ­­­v­á­r­­­n­­­a­­k­ ­­­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Robi54
2024. március 01. 14:09
Ej,micsoda rasszizmus!
Robi54
2024. március 01. 14:08
A feka már csak ilyen.
bodrigyuri
2024. február 29. 18:46
Néger.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!