Jürgen Klopp: Megérdemelten jutott tovább az Atalanta, de elégedett vagyok csapatom hozzáállásával

2024. április 19. 11:17

Szoboszlai Dominik 66 percig volt a pályán.

2024. április 19. 11:17

Nyitókép: Marco Luzzani/Getty Images

 

Jürgen Klopp a lefújás után nyilatkozott. Mint mondta, különösen az tetszett neki, ahogy elkezdték a mérkőzést. Nem ma este veszítettük el a párharcot, hanem otthon” – utalt rá, hogy a hazai 3-0-s vereség után nehéz helyzetben voltak.

A visszavágót 1-0-ra nyerte meg a Liverpool, a gólt Mohamed Salah szerezte a 7. percben tizenegyesből.

Gratulálok az Atalantának megérdemelten jutott tovább. Ha egy párharcolt 3-1-re meg tudsz nyerni ellenünk, ráadásul így, teljesen megérdemelt a továbbjutás” 

– fogalmazott Klopp, hozzátéve ugyanakkor, hogy tetszett neki saját csapata eltökéltsége. „Egy második gól segített volna nekünk” – vélekedett. Az szerinte döntő lehetett volna, mert úgy érezte, hogy azzal a néhány lehetőséggel is, amelyet kialakítottak, némi gondot okoztak a hazaiaknak. Az első játékrész hajrájához közeledve nagy gólszerzési esélyt szalasztott el a Liverpool: Salah egyedül léphetett ki a labdával, de átemelése nem volt pontos. A második félidőre ugyanakkor visszaesett a vendégek játéka, és a cserék sem változtattak ezen. Szoboszlai Dominik 66 percig volt a pályán.

Klopp szerint a szünet után már nem tudták fenntartani azt a tempót, amit az első játékrészben. Ennek oka az volt, hogy Trent Alexander-Arnold és Alexis Mac Allister, aki meghatározta a játék ritmusát és irányát, kissé elfáradt. A vezetőedző ugyanakkor kiemelte, bár csalódott a kiesés miatt, dühöt vagy frusztrációt nem érez. „Mostantól a bajnokságra összpontosíthatunk és ezt is fogjuk tenni. Van pár napunk, hogy összeszedjük magunkat, ez így is lesz, aztán elutazunk Londonba és játszunk a Fulhammel. Nem lesz egyszerű, de mindent ki fogunk adni magunkból. Ha úgy tetszik, ez volt a kezdete az idény hátra lévő részének, melynek egy jó eredménnyel, jó teljesítménnyel vágunk neki. Mi így tekintünk erre” – tette hozzá.

(MTI)

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­­A­ ­d­­­ö­­­g­­ö­­s­­­ ­­l­­­á­­­n­­y­­­o­k­­­ ­­v­­­á­r­­­n­­­a­k­ ­­­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­­𝗡
gyaloggos
2024. április 19. 17:55
akkor ki! IGEN, az a SZOROS emberfogás láthatóan nem ízlett a POOLnak!
szintetikus
2024. április 19. 13:13
fradi lesz ebbű
westend
2024. április 19. 13:10
A focit nem 'hozzáállásra', hanem gólra játsszák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!