Egyetlen kérdés, amely kiverte a biztosítékot a BL-búcsú után: faképnél hagyta az újságírókat Mbappé (VIDEÓ)

2024. május 08. 16:25

Párizsi mezben véget ért a BL-kaland a világbajnok támadó számára.

2024. május 08. 16:25
Paris Saint-Germain's French forward #07 Kylian Mbappe gestures during a training session in Poissy, west of Paris, on January 2, 2024, on the eve of the French Trophy of Champions football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Toulouse.

Fotó: Franck Fife/AFP

Érthetően csalódott volt a francia sztárcsatár, Kylian Mbappé a PSG BL-búcsúja miatt, a párizsiak ugyanis hiába támadták végig a Borussia Dortmund elleni találkozót, hiába forgácsolták szét többször is a kapufát, a németek kettős győzelemmel kiütötték őket a sorozatból a döntő kapujában.

Ezt is ajánljuk a témában

A sajtóhírek szerint a spanyol Real Madridhoz tartó világbajnok támadó számára tehát befejeződött a Bajnokok Ligája idei kiírása, legközelebb talán már éppen a rekordbajnok hófehér mezében lép majd pályára az elitligában. Amikor a mérkőzés után arról érdeklődtek nála, hogy kinek szurkol a ma esti másik elődöntőn, a Real–Bayern München csatán, nemes egyszerűséggel válasz nélkül elsétált.

Ezt is ajánljuk a témában

@dailymailsport Kylian Mbappe’s PRICELESS response to whether he will be supporting Real Madrid against Bayern Munich 🙄 #Mbappe #kylianmbappé #psg #parissaintgermain #ucl #cl #uefa #uefachampionsleague #dortmund #borussiadortmund #bvb #fyp #dailymail #dailymailsport ♬ original sound - Daily Mail Sport

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­­I­­­g­­a­­­z­­i n­­i­­m­­­f­o­­m­­­á­­n­­i­­á­k­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Lami66
2024. május 08. 18:31
Tapló kérdésre ilyen válasz való.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!