Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Megvan, ki irányíthatja a Bayernt a következő szezonban – Lőw Zsolt sorsa is eldőlni látszik

2024. május 16. 11:29

Több hónapos edzőkeresés után tett meg egy teljes kört a bajor csapat: Thomas Tuchel maradhat a müncheniek vezetőedzője.

2024. május 16. 11:29
FC Bayern München v VfL Wolfsburg - Bundesliga

Kép forrása: Alexander Hassenstein/Getty Images

A SkySports németországi újságírója, Florian Plettenberg értesülései szerint nagy esély van rá, hogy a Bayern München mégsem küldi el Thomas Tuchelt a szezon végén, sőt, új szerződést is felajánlhatnak neki.

A német rekordbajnoknak nem sikerült megfelelő alternatívát találni a Bajnokok Ligája-győztes vezetőedző helyére, emellett Tuchel a csapata szezon végén mutatott formájával (a bajorok a Bajnokok Ligája elődöntőjébe jutottak, és csak egy bírói tévedés miatt kellett búcsúzniuk a kupasorozattól) meggyőzte a Bayern vezetőségét, és miután a bajorok játékosai is kiálltak Tuchel maradása mellett, már korántsem elképzelhetetlen a közös folytatás. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2024. május 16. 14:29
Fogalmazzunk úgy, hogy nem találtak nála jobbat. Nálam TOP10-15-ös edző és egy Bayern kaliber csapat csak erről a polcról válogathat két szezon között. Amúgy fura, hogy Flick neve nem merült fel. Vele nagyon sikeres volt a csapat és ha voltak is problémái a managementtel, már nem azok ülnek ott. Lehet, hogy Xabi Alonso maradása nem borította fel azt a dominó-sort, ami megfelelő edzőt hozhatott volna a Bayernnek.
q-q-ri-q
2024. május 16. 13:54
A valóságban pedig senki nem volt hajlandó elvállalni a feladatot.
FAdamus
2024. május 16. 12:02
Egy büdös szó nincs Lőw Zsoltról a cikkben, mégis benne van a címben a neve. Kösz Mandiner...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!