De ő még csak most 14

2011. március 25. 19:15

Egyetlen puzzle-darabka helyrerakásával rendszerré állhatna össze az, amit mostanában a gyermekek és fiatalkorúak kapcsán összehordtak különböző rangú és képességű fideszes képviselők.

2011. március 25. 19:15

„Azt odáig értem, hogy szegény fideszesek nyolc évig kénytelenek voltak szó szerint ugyanazt ismételgetni, amit Orbán Viktor mondott, és Szijjártó Péter vezetésével olyan kórust alkottak, hogy hozzájuk képest a Ganz-Mávag Acélhangja a Vágtázó Halottkémek, ha értik mire gondolok. Fegyelmezettség, elfojtás, lojalitás - ezek voltak a kulcsszavak. Nyolc rohadt éven át a pártban senkinek sem volt véleménye, csak a remény és valószínűleg egy ígéret, hogy ha majd hatalomra kerülnek, mindenki elmondhatja, amit akar.

Ez történik most. Így nem csoda, hogy miközben a Nagy Kuss évei után végre mindenki mondja a magáét, az egészből nem érteni egy büdös kukkot sem, vagy ha igen, annál rosszabb.

Valamiért mégis úgy érzem, hogy egyetlen puzzle-darabka helyrerakásával rendszerré állhatna össze az, amit mostanában a gyermekek és fiatalkorúak kapcsán összehordtak különböző rangú és képességű fideszes képviselők, mindössze egyetlen részlet hiányzik, hogy működőképes, abszurd, de koherens valósággá alakuljon a perverz ötletelés.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trükkök Százai...
2011. március 26. 10:33
Nem a legjobb cikk, de a NÜK seggnyalóit magasan veri, mint mindig.
marós
2011. március 26. 10:30
Para versenyre lépett a böszmével, ki a nagyobb ripacs, csak előzgessétek egymást.
1120
2011. március 26. 02:19
"...az egészből nem érteni egy büdös kukkot sem, vagy ha igen, annál rosszabb." Én pl. értem és jónak tartom. (Micsoda öröm nézni, ahogy ezek a liberók képtelenek feldolgozni, hogy "mainstream"-értelmiségiekből a WC-perem alá kerültek a baktériumok közvetlen szomszédságába! :)
GY. F.űegér
2011. március 25. 22:48
Hopp, most vettem észre: Mordor kapui megnyíltak, én meg itt állok egyedül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!