Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ölj, hogy lophass!

2011. május 05. 07:27

Deme Gábornak azért kellett lopnia, mert a Gyurcsány hatalomra jutásától működő rendszer logikája ezt diktálta.

2011. május 05. 07:27

„Deme Gábor, a csepeli önkormányzat gazdasági bizottságának egykori MSZP-s tagja szocialista hátszéllel lett a Csepel-szigeti iskola gazdasági igazgatója. A jó kádert ejtőernyőztették egy másik posztra – Csepel húsz éven át MSZP-hűbérbirtok volt, úgy is kezelték. Mondta-e a jó Tóth expolgármester vagy a perben név szerint is említett Podolák exképviselő, hogy az iskola kasszájából mostantól folyatni kell a pénzt? Netán feljebbről jött a biztatás, képviselő mellett miniszter is érintett? Bizonyítani az ügyészség dolga, ami már most biztos, milliós patakokban folyt az iskolára szánt pénz az MSZP rendezvényeire.

Deme a Magyar Szocialista Párt miatt lophatott.

Azért lophatott, sőt azért kellett lopnia, mert a 2002-től és főleg Gyurcsány hatalomra jutásától működő rendszer logikája ezt diktálta.

A politikai vezetés a fedést adta, ő intézte a rendőrt és bírót, adott esetben a baráti médiát. A párt és kormány ültette pozícióba a kisebb-nagyobb kádert, akinek aztán fizetnie kellett ezért. Hol a hatalommal való kellő visszaéléssel, hol pályázatok megfelelő elbírálásával, hol önkormányzati vagy állami vagyon átjátszásával. Hol pedig egyszerű lopással, mint Deme esetében. Unalomig ismert Hagyók és Hunvaldok, korrupt tábornokok és államtitkárok, állami benzinkártyával baráti és pártautókat tankoltató kamarai vezetők, egyszerű raktártolvajok. A nagyságrend más, de mindannyian ennek a rablógépezetnek voltak a fogaskerekei.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fikanick
2011. május 05. 15:16
Minden MH cikkben legkesobb 2 perc olvasas utan megtalal egy ordas nagy hazugsagot. A fentiben az elso ilyen (ami utan megalltam) az "Azért lophatott, sőt azért kellett lopnia, mert a 2002-től és főleg Gyurcsány hatalomra jutásától működő rendszer logikája ezt diktálta." A rendszer nem 2002 ota, hanem '90 ota ilyen, de egesz biztosan legkesobb '94 ota. 2002-ben semmi sem valtozott ilyen teren, a jobboldal altalam el-nem helyezheto Gyurcsany-paranoiajan kivul.
nick89
2011. május 05. 12:12
Már megint a piti tolvajokkal szúrják ki a szemünket. A nagyhalakra miért nem kerül sor?
is3
2011. május 05. 11:24
ketsegtelen: az MSZP-t a FIDESZ-szel egyutt kelle lkuldeni orokre a busba. nehogy itt maradjanak, amikor a FIDESZt kirakjuk.
states
2011. május 05. 08:45
És ez a morális fekáliarakás, benne az elsüllyedt Gyurcsánnyal oktat erkölcsről, tisztességről. No pasarán! - hallatszik a bugyborékolás a mélyből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!