Döntsd a bilit, ne siránkozz

2011. július 06. 11:05

A Fidesz most egy nagyon kis mocskot kilögybölt abból a biliből, amibe Magyarország gazdasági-politikai elitje minden szarát belehordta.

2011. július 06. 11:05
Bede Márton
Index

„Az egészen reménytelen helyzetben nyújtott  a sors egy utolsó szalmaszálat a szocialistáknak. A kusza, érthetetlen, bűzős és titkosított Szilvásy-ügy lehet az MSZP végső lehetősége a visszakapaszkodásra és a megerősödésre. Magyarországon senki nem gondolja, hogy az ügyészség, a titkosszolgálatok vagy bármilyen állami-félállami felügyeleti szerv az aktuális politikai hatalomtól függetlenül működne. Ilyen horderejű ügyeknél pedig egyébként is elképzelhetetlen, hogy ne legyen együttműködés a kormány és a bűnüldöző és igazságszolgáltató szervek közt. Így talán azt sem túlzás állítani, hogy az egyébként a gyűlölt posztkommunisták totális szétverésén fáradozó kormány villantotta fel előttük a visszatérés lehetőségét. (...)

Az MSZP talán nem hónapok alatt, de szintén megszűnhet, ha ebben az ügyben nem lép valamit. Márpedig a sarokból lépni csak előrefelé lehet, bele az ellenfélbe. A Fidesz most egy nagyon kis mocskot kilögybölt abból a biliből, amibe Magyarország gazdasági-politikai elitje minden szarát belehordta az utóbbi húsz évben. Az MSZP-nek, ha életben akar maradni, ki kell borítania a maradékot. (...)

Ha a szocialisták most mégsem tudnak túllépni saját árnyékukon, az idők végeztéig titkosított Szilvásy-ügyben pedig továbbra is lehetetlen lesz tisztán látni, érdemes lesz majd észben tartani Ady Endre örökérvényű megállapítását: »nálunk a nagyon ritka leleplezések is voltaképpen még nagyobb panamákat lepleznek«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
suski
2011. július 07. 09:45
újságírás, azbazmeg. Már a sokadik "cikket", interjút látom egy olyan ügyről, amiről senki nem tud semmit. Ez persze nem akadályoz meg holmi sajtómunkást abban, hogy megmondja a tutit .
NoCsak
2011. július 07. 09:34
Csak ennyit ér a kormány? "elképzelhetetlen, hogy ne legyen együttműködés a kormány és a bűnüldöző és igazságszolgáltató szervek közt." Igen, kéz kezet mos. A piszkos kéz mossa a másik piszkos kezét! . Sohasem lesznek már tiszta kezek?
kalandféreg
2011. július 06. 22:41
Bár igy lenne Mártonom. Még a fityesz függőségemet is sörbe fojtanám :o) De azért ne felejtsük el, hogy egy olyan pártról beszélünk, amely hagyta feltámadni gyurcsányt, olyanról, akitől a választások óta még egy draskovics is hermetikusan elzárkózik. Hiú ábránd Marcikám, hogy pont ezek az intim piercingek fogják megváltani azt az országot melynek tönkretételében nekik van a legnagyobb szerepük. És ha te ezt nem tudod, már meg ne haragudj, de vagy hülye vagy, vagy csak szimplán képmutató
Honfi-fi
2011. július 06. 20:22
Szabadítsátok ki bilit !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!