Nem lesz pardon

2011. szeptember 23. 12:35

Egyszerűen arról van szó, hogy a ZP tulajdonosi köre állítólag komoly összegekkel támogatta Molnár Gyula kampányát, s imigyen full szoci kötődésűek.

2011. szeptember 23. 12:35
Ágoston Dániel
Ellenkultúra

„Még a Jobbiktól fostak az emberek, de faguriga legyek, ha a Fidesz nem legalább akkora injektor és reménytelenül hülye. Nemzeti együttműködés, alaptörvény asztala, ide pedig kitalálták, hogy bizony országzászló kell, nem pedig szórakozóhely. Következésképpen mi lesz erre a reakció? Az, hogy szükségtelenül és kifejezetten károsan ráerősít arra a létező generációs közérzetre, mely szerint nem trendi büszkének lenni nemzeti szimbólumainkra, tisztelni és szeretni a saját hazánkat. Ha a kedvelt mulató helyén egy országzászló fog állni, próbáljuk meg modellezni ennek a körnek a hozzáállását. Utálni fogják. Ügyesen megutáltatjuk velük a nemzeti lobogónkat. Ebbe pedig nem kéne beleszarni, mert pont ők a billegők, mert fiatalok, formázhatók, pont náluk lehetne, kéne valamilyen normális keretbe belekalapálni a hazaszeretetet. Terveztek volna holokauszt emlékközpontot. Abban látnék értelmet, na de így?

Azonban már nem terveznek semmit. Park lesz ott. Egy üres park, ahol nyanyók kakiltathatják ebecskéiket, esetleg a közeli kollégiumok lakói használják majd különleges cigarettáik elfogyasztására. Zöld abban is lesz, pardon aligha. Mindezt miért? Nyilván senki nem volt akkora állat, hogy megette az önkormányzat zajszennyezettség dumáját. Egyszerűen arról van szó, hogy a ZP tulajdonosi köre (állítólag…) elég komoly összegekkel támogatta Molnár Gyula kampányát, s imigyen full szoci kötődésűek. De kérem! Ha így is van, és Hoffmann Tamás hálni sem tud asszonyával a tudattól, hogy a Zöld Pardonban fiatalok múlatják a hétvégét, hát ilyen-olyan indokkal kivetek rájuk mindenféle büntetést, furtonfurt szopatom őket, megveszem és kiolvasom a Machiavelli összest, de nem zárom be úgy, hogy általános társadalmi ellenzés övezi a kérdést! Ilyen dilettáns idióta nem lehet senki!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RobertPlant
2011. szeptember 24. 08:02
"Terveztek volna holokauszt emlékközpontot. Abban látnék értelmet, na de így?" Ahol készpénzt, csekket, hitelkártyát, régi családi ezüstöt is elfogadtak volna adományként. Anyádat Te barom.
de karatna
2011. szeptember 23. 23:34
""Nem lesz pardon" Remélem is!
béci
2011. szeptember 23. 21:53
én csak azt mondom,hogy: "gyere bodri kutyám...:)" a zöldpardon jó hely és kész....a feleségem szerint pedig nem is voltam ott...:)
gross
2011. szeptember 23. 21:12
A legjobb megoldás valószínűleg az lenne, ha a szocialista tulajdonosoktól elvennék a helyeket, és tovább működnének megbízható fideszes vállalkozók vezetésével. Mert a lokáció amúgy nagyon jó - a híd le- és felhajtó sávja között van, lakóépületek alig vannak, nem zavarja az aludni kívánó embereket. Nagyon kevés ilyen hely van a városban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!