Lássuk, Uramisten, mire megyünk ketten

2011. szeptember 28. 17:55

Bájos, ahogy az LMP betagozódik a nemzeti együttműködésbe. Ha a Fidesz elfelejt valamit tönkretenni, akkor ők figyelmeztetik.

2011. szeptember 28. 17:55
Tóta W. Árpád
HVG

Az LMP – és a hülyülésre bármikor kapható kormány – azt tervezi, hogy a továbbiakban bevásárlóközpontot csak akkor lehessen nyitni, ha a helyi kerekasztal-tárgyalásokon erre rábólintanak az érintettek. Nyilván sok értelme van megkérdezni a hentest, akar-e magának konkurenciát. Tanulnak ezek a fiúk, ez már majdnem olyan frankó, mint a nemzeti konzultáció.

Az érintettek körébe valamiért nem értik bele a leendő »pláza« vásárlóit. Ebben következetesek; ez az egész javaslat alapja, hogy felülírják a legfontosabb faktort, ami egy bolt létrehozásakor számít: a vásárlói igényt. Amely ráadásul éppen afelé irányul mostanában, hogy minél olcsóbb legyen a betevő kenyér; sajnos az utóbbi időszak nem volt mindenkinek olyan sikertörténet, mint az LMP-nek.

Megvan itt minden, amit a hülye pesti értelmiség a vidékről, illetve általában a magyar emberekről képzel: hogy minden falusi kapával a kezében születik, hogy agrárország vagyunk, illetve hogy a családi és a háztáji gazdaságok tesznek majd minket azzá, továbbá hogy a kistermelő cucca mindenképpen jobb és egészségesebb. Az elempés indulat nyilvánvalóan őket akarja védeni, hiszen a modern, gépesített nagybirtok minden további nélkül elő tudja állítani a hipermarketbe való terméket; őt ugyan nem teszi tönkre egy új Tesco, hanem ügyfele lesz.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Atisz
2011. szeptember 29. 08:12
Ugyan már Árpi, nem csak a plázák "sétányain" lehet venni anyagot. Különben is sok a biztonsági kamera.
xolo
2011. szeptember 29. 03:37
Tótának nagyon fáj, hogy az "igazi" magyargyűlölő SZDSZ megbukott, az LMP meg (még...?) nem az "igazi".
Autofocus
2011. szeptember 28. 21:45
Tóta, te hülyék hülyéje. Magadtól vagy olyan sötét, vagy fizetnek érte hogy direkt legyél ilyen demagóg? Persze, tudjuk a kispolgárról hogy fillérbaszó, de azért az hogy társadalmi költség az mond neked valamit a két forinttal olcsóbb kenyér árcédulája mellett?
Kedves Robi
2011. szeptember 28. 20:43
Na még egy kohenita különvélemény. Nem véletlen irtották ezeket, mint a tetvet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!