A Fidesz végső leszámolásra készül

2011. november 20. 13:39

Csak az MSZP és az ellenzéki politikusok meghurcolása kezdődik, vagy előveszik a 800 ezer volt párttagot is?

2011. november 20. 13:39
Amerikai Népszava
Amerikai Népszava

„Az átmeneti rendelkezésekről szóló törvény tervezetét Lázár János frakcióvezető és a Fidesz képviselőcsoportja szombaton nyújtja be a Háznak. A javaslat alapján az átmeneti rendelkezések az alaptörvény részét képezik. A rendelkezés érdemtelenül hallgat a fasiszta és náci bűntettek elkövetőiről és azok szellemi örököseiről, jogutódairól. Húsz évvel a rendszerváltás után kezdődik a »kommunistaüldözés«, miközben az országban nincs három tucatnál több kommunista, de a parlamentben egy náci párt képviselői ülnek. A Fidesz a »jogállamra« hivatkozva kezd boszorkányüldözésbe, miközben a jogállamot Orbán Viktor már felszámolta. Szeretnénk felhívni azok figyelmét, akik élesen elutasították, hogy Magyarországon fasiszta diktatúra épül, hogy ez már fasiszta tempó, ez már Mussolini mércéjével mérhető támadás. Ezzel a Fidesz kivégzi a valódi ellenzékét, a demokrácia hazug látszatához megtartja azokat az álellenzéki pártokat, amelyek gyakorlatilag a Fidesz holdudvarába tartoznak.
 
A közvélemény nagy értdeklődéssel várja ugyanezt a fasiszta és náci bűnök elkövetőivel és szellemi örököseikkel szemben is. A diktatúra első szelleme, ez már méltó a fasiszta elődökhöz, hamarosan megismerheti Magyarország működés közben a Nemzeti Együttműködés Rendszerét, és remélhetőleg kevesebb cinikus liberális fröcsögést kell majd hallgatni arról, hogy miért voltak annyira idegesek egyesek, és miért kérdezték indulatosan, hogy »Miért nem ordítotok«? Hamarosan fogtok ordítani, csak nem egészen úgy, ahogyan egy évvel ezelőtt kellett és lehetett volna.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2011. november 21. 09:46
"A Fidesz végső leszámolásra készül" Így van..! Mi ezzel a gond..?
marós
2011. november 21. 06:17
A maszopot önmaga számolja fel, a nácizmust nem érdemes emlegetni, mert az nincs.
Vitriol2
2011. november 21. 05:36
Fülkés-éltapsolok és szélsőjobbikuSS akárkik! Ti komolyan veszitek a fülkések legujabb "ötletét"? ennek és pld. a ma induló katasztrofa "gyakorlatnak" csak egy célja van, elvonni az emberek figyelmét a gyorsnaszádos által inditott nemzetközi szabadságharc bukásáról. ezt nem (csak) én mondom- már mint a bukást- hanem a magyarhirlap nevü fülkés pártkiadvány föszerkesztöhelyettese:Huth Gergely is: "Megpróbáltuk, megbuktunk, kapituláltunk."
Claypool
2011. november 20. 22:25
Igen.. Délről von Bock páncélosai lezárják ama bizonyos Budai magaslat utánpótlás vonalait, Dietrich északról az árpád hídon átvonuló tigriseivel,a nyugdíjfolyósító felé veszi az irányt, Guderian pedig két páncélos és három gyalogos hadtesttel a vidéki fellegvárak felszámolására indul.. De szép is lenne!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!