Mikszáth lennék

2011. december 01. 14:15

Nem ez az első alkalom, hogy egy országgyűlési képviselő tudósít a képviselői munkáról - már Mikszáth is ezt tette. Interjú.

2011. december 01. 14:15
Vágó Gábor
FN24

Újságíró felvételt még az ülésterem melletti folyosón sem készíthet, nemhogy odabent. Ön pedig most újságírói munkát végzett.

Nem ez az első alkalom, hogy egy országgyűlési képviselő tudósít a képviselői munkáról - már Mikszáth is ezt tette. Én csak az ő eszközeit ötvözöm a modern technikával. Miközben nyilván nem tudok olyan mívesen fogalmazni, mint ő. De azért próbálkozom. Pontosabban: próbálkozunk. Hiszen a két nappal ezelőtti országgyűlési vita kapcsán az LMP-s Scheiring Gábor is készített interjút, méghozzá Kaufer Virággal.

»GYŐZELEM!!!! Az ellenzék elérte célját. A politikailag érdekes témák, az Esztergom államosítása, felsőoktatási törvény általános vitája, és az oktatási törvény részletes vitája TV-közvetítés alatt fog zajlani« – ezt olvasni az ön hajnali kettőkor írt
netes tudósításában. Mikszáth erre mondaná: obstrukció!

A szó klasszikus értelmében ez nem obstrukció. A Fidesz túlfeszített munkatempója miatt rendkívül fontos törvényjavaslatok torlódtak egymásra, melyek kibeszélésére idő kell. Valóban játszottak az időzítéssel az ellenzéki frakciók, de nem hülyeségeket beszéltünk időhúzási céllal a levegőbe, hanem kőkemény szakmai érvek hangzottak el. Nem lehet panasz a viták minőségére.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oroszlán
2011. december 02. 05:09
Na de gyerekek ha nem tudtok egy értelmest sor leírni akkor ne üljetek le a gép mellé és névtelenül se égessétek magatokat
Tikva
2011. december 02. 00:05
Na nagyjuk ezt! Az ünnepekre szeretnétek nyugodt napokat..ennyi...nem kell itt a szöveg...
=nessuno=
2011. december 01. 22:51
Kötni nem lehet, mert munkahely...Aludni, netezni, telefonálgatni maszekügyekben stb azt lehet....Kettős mérce.
Vizigót
2011. december 01. 19:41
Hajnali kettőkor biztos sokan várták az országban ennek az embernek a tudósításait a parlamenti melóról, sőt aki esetleg akkor kelt fel, rögvest bekapcsolta a gépet megnézni mit is a hogyishívják, esetleg két menet közt az épp házaséletet élők is rátekintettek a felbecsülhetetlen értékű bejegyzésekre. Hülye vagy te Gábor, nem Mikszáth.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!