Ezt iszonyatosan elbaltázta a Gál György

2012. február 25. 09:45

Hogy a jó büdös kurva életbe van/lehet ennek a Hunvaldnak repülője? A szorgalmasan kuporgatott polgármesteri fizetéséből?

2012. február 25. 09:45
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás
dajcstomi

„Ezt iszonyatosan elbaltázta a Gál György. Ha annak idején ő igazol a szocikhoz és a Hunvaldot küldi az SZDSZbe, akkor most mosolyogva szabadlábon távozhatott volna a nagyértékű gépkocsijaival és a repülőgépével együtt (azért itt álljunk meg egy dramaturgiai pillanatra: hogy a jó büdös kurva életbe van/lehet ennek a Hunvaldnak repülője? a szorgalmasan kuporgatott polgármesteri fizetéséből?), a Hunvald pedig csücsülhetne nyóc és fél évet. Pártot választani is tudni kell, elvtársak!” 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 221 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugi
2012. február 27. 00:10
Most sem jött össze. Idézz már be valamit, hogy "értelmesnek" látszódj.
belga
2012. február 26. 17:29
Hát...jópofa, de nem mondanám telitalálatnak. Mszp tagság sem életbiztosítás, hiszen Zuschlag Mszp-sként kapott elsőfokon 8 (!) évet, s nem hogy repcsije nem volt, de a lenyúlt suska is aprópénz polgármester úr (és csatolt részek) esetében felmerülő összeghez képest. (PS Pillanatnyilag nyilván legklasszabb fideszesnek lenni, nem?)
pandoranike
2012. február 25. 22:37
Úgy néz ki, hogy a nagy kecót el kell adni Gálnak ami a következő koordinátákon megtalálható: - maps.google.com keresőbe a következő: 47.504444,19.085561 - majd teljesen felnagyítva látható a kecó Ez egy 260 m2 lakás a tető alatt körbe az egész az övé.
Aldo Raine hadnagy
2012. február 25. 22:09
Érdemes még pár érdekes részletet megemlíteni az úgynevezett Hunvald-ügyből: - Eredetileg úgy indult, hogy N. Gy. és társai... ebből a fő vádlott érdekes módon később tanúvá vedlett át, akikkel nem szimpatizált (pl. Hunvald), azokból meg vádlott lett (magyarul cserébe azért, hogy őt békén hagyják, másokra kellett ráhúznia a vizes lepedőt). - Egy illető jogtalanul szeretett volna az önkormányzattól pénzt szerezni, de miután ez nem sikerült, ő is összekülönbözött az önkormányzat vezetésével, ami feljelentgetésekben is testet öltött. Érdekes módon ennek az illetőnek a felesége később a mostani fideszes polgármester tanácsadójává vált. - Aztán ott vannak még az szakértői értékbecslések, amelyekből több is készült az évek során, de valahogy sohasem akaródzott alátámasztani a vádat...talán pont a vád eme fontos pillérének összeomlása is szükségessé tette, hogy az egykori fő vádlottat fő tanúvá mentsék át. Nagyon érdekes ügy, sok zavaros szál, érdekes fideszes kavarások.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!