Nyílt levél Borsodból Schmitt Pálnak

2012. március 28. 23:17

Ön a fára nem szorul rá, ne is próbálja ki soha azt az életet. Ön mást, máshogy lopott, de az is lopás. Most maga mégis megússza. Hol itt az igazság?

2012. március 28. 23:17
Komjáthi Imre
Komjáthi Imre
MSZP.hu

„Nézze, Schmitt!

Mi szerényen, de becsületesen, tisztességesen élünk, és nem csak azért, mert nekünk, egyszerű embereknek, nem nézné el senki, ha más papírjaival vállalnánk munkát. Ha ez kiderülne, a rendőrség elvinne, és jól megbüntetne minket, mert más tulajdonát elloptuk. Ez így igazságos!

Van hétköznapi példánk is. A mi megyénkben, most télen is, sok család az erdőből próbálta befűteni a lakását. A törvény szerint loptak. Ha Borsodban a lovas rendőrök elkapták Őket, jobb esetben leszóratták a bicikliről a fát, rossz esetben még büntetés is lett a vége.

Ön a fára nem szorul rá, ne is próbálja ki soha azt az életet. Ön mást, máshogy lopott, de az is lopás. Most maga mégis megússza. Hol itt az igazság?

És még valami. Ennek talán most nem örül, de mi a sportban gyakran jobban otthon vagyunk, mint a nagypolitikában. Így emlékszünk arra, hogy Ön milyen elszántan küzdött a doppingolás ellen. Azt mondta, hogy becsületesen, saját erőből kell érvényesülni, küzdeni, győzni. Hát hol itt a becsület?

Hol itt az igazság, hol itt a becsület?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szorgos Lajhár
2012. március 29. 13:07
Csak szólok Komjáthinak: Az OGy nem őt fogja közt. elnöknek megválasztani. A részeges, négyelemis komcsi barmok sorába egyébként beleillene.
pemetecukor
2012. március 29. 13:06
Hol itt az igazság kérdi Komjáthy: az igazság odaát van!! Remélem harcos kiállásáért őt is kiviszi az mszp Brüsszelbe és mutogatják mint madárfejű Lajcsikát a búcsúban.
Krupp Skya
2012. március 29. 09:32
Érdekes, Imre, akkor nem tiltakoztál, amikor a pannon puma helyett a panamai pávián ugrott megBrüsszelbe.
durrbele
2012. március 29. 08:37
Akkor tiltakoztál volna kisköcsög amikor eladták a fejed felül a munkahelyedet több tízezer sorstársaddal egyetemben szarba löktek .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!