Orbán, a pitbull

2012. március 19. 07:23

Megint mi vagyunk a hülyék, a baloldali torzítók, hiszen amikor az ünnepi beszédben váll-lapokat, elvtársakat említett Orbán, akkor még csak nem is utalt a hajdan volt Szovjetunióra.

2012. március 19. 07:23
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

„Vagyis: megint mi vagyunk a hülyék, a bal oldali torzítók, hiszen amikor az ünnepi beszédben váll-lapokat, elvtársakat említett Orbán, akkor még csak nem is utalt a hajdan volt Szovjetunióra. És itt áll a bal-liberális oldal sötét manipulációjának egy másik eklatáns példája, amely tényleg visszaigazolja a Nyugat felkészületlenségét: a Foreign Policy című magazin a magyarországi helyzetet magyarázva Orbán Viktor kormányfőt egy harci kutyához, a pitbullhoz hasonlítja. És itt tényleg újra, tetten érhető a butaság, a felkészületlenség, a baloldali ármány: a szerző még azt sem tudja, hogy Magyarországon be van tiltva a pitbull...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
farkatlan kutya
2012. március 20. 03:48
ne sértegessük a pitbullokat kérem. az egy intelligens jószág
Greffiti
2012. március 19. 20:14
Péter, ne erőlködj, aranyered lesz. Ha vért köptök, sem kellettek soha többé.
Oldgóbé
2012. március 19. 17:52
A Népszava még él???
anaphylaxiás sokk
2012. március 19. 17:04
1. "baloldali" - egybeírandó 2. "március 15.-én" - ide nem kell pont 3. "Európai Uniónak szóló hadüzenetek" - értetlmetlen, hadat üzenni csak egyszer lehet valaminek, kibékülés nélkül 4. "Aki az uniót" - nagybetűvel írandó, hisz egyértelmű, hogy az EU-ról van szó. Vö.: megyek az Államokba vagy államokba 5. "eltagadni a letagadhatatlant"? - hát, nem egy stílusművész az biztos, de szódával még elmegy... 6. Nem értem, hogy a Foreign Policy hasonlata hogy függ össze Barroso úrral, és a Népszavával. Az, hogy egy külföldi lap szerint OV harci kutya, ez bizonyítja, hogy OV. a Szovjetunióhoz hasonlította az EU-t? És amiért a külföldiek prekoncepciójába beleillik egy ilyen beszéd feltételezése, ezért a Népszavának is érvelnie kell emellett? 7. Ööööööööö......... Biztos, hogy a pitbull be van tiltva Magyarországon? http://www.allatvedorseg.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=80:ujraindulhat-a-veszelyes-kutyak-tenyesztese&catid=38:hireink&Itemid=50
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!