Jó reggelt, Viktor!

2012. május 26. 13:33

Végre egy normális lépés.

2012. május 26. 13:33
Scheiring Gábor

„Az értelmetlen szabadságharc és annak költségeit finanszírozó hadisarcok (ld. sárgacsekk-adó) helyett regionális együttműködést javasolt az Unió gazdasági válságának kezelésére a miniszterelnök. Végre egy normális lépés.


Orbán brüsszelben bejelentette, hogy a Visegrádi Csoport országai közös növekedésösztönző akciótervet készítenek az EU június végi csúcsértekezletére. A tervezetről eddig nyilvánosságra került elképzelések (...) mind olyan gondolatok, amelyek megvalósulásuk esetén valóban Magyarország és a régió növekedését, versenyképességének javulását szolgálhatják. Hasonló lépéseket javasol az LMP is immár évek óta, és ebben az irányban kellene továbbmenni is. (...)

A versenyhátrányunk ledolgozása, a felzárkózás közös ügyünk, az egész ország érdeke. Erre kizárólag a regionális együttműködés alkalmas, az értelmetlen szabadságharcozás csak a lakosságra kivetett hadisarcok számát növeli. A centrum - periféria kiszolgáltatottság csökkentése elemi feltétele az Európai Unió jövőjének!”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narmer
2012. május 26. 17:53
Poszdosz= poszidoszi
csenge
2012. május 26. 16:01
"Hasonló lépéseket javasol a LMP is immár évek óta..." Ha jól emlékszem először éppen tizenöt éve javasolta ez a minden tekintetben oly hiteles párt.
Antigoné
2012. május 26. 15:15
Ma mindenki Kádárt "ünnepli", hogy tegnapi cikkekkel bombáznak minket?
durrbele
2012. május 26. 14:56
Most kaptam. Ha ezt meglépik, azt hiszem, ismét a 3 millió koldus országa leszünk. Kurtitani akarják a nyugdijakat 100.000 felett 20 %-al. Ebből a levont összegből akarják a minimálón állók nyugdíjat emelni.Visszamenőlegesen is ez a terv. Tiltakozzatok és küldjétek tovább azt az anyagot. Januártól jön az alap- és a munkanyugdíj? Mindenkinek 20 százalékkal csökkenne a nyugdíja, de a kisebb összeg mellé 20 ezer forintos alapnyugdíj járna - ez a kormány legújabb terve. Simonovits András közgazdász szerint az elképzeléssel azok, akiknek a nyugdíja az átlag alatt van jól járnának, akiknek viszont 100 ezer forint fölötti az ellátása, csökkenne a pénze. Ne legyen illúziója senkinek! Meg fogják lépni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!