Az emlékezetfrissítés közös ügyünk

2012. november 09. 08:48

Mi is nagyon szeretnénk, ha nem felejtené el senki az elmúlt nyolc évet. Mármint azt sem, hogy miről szövegelt akkoriban a Fidesz.

2012. november 09. 08:48
Tóta W. Árpád
hvg.hu

„Tisztelt Nemzeti Együttműködési Alap!

Örömmel értesültünk arról, hogy az Önök támogatásával végre elkezdődhet az emlékezetfrissítés, és nem is kis léptékben:
négymillió-háromszázezer kipostázott prospektussal. Hát az emlékezetfrissítést, azt mi imádjuk. Ezért is indítottuk el Seggszáj sorozatunkat, amelynek célja, hogy véletlenül se felejtse el a magyar nép, mit is ígértek a mai kormánypártok a fülkeforradalom előtt, milyen intézkedések ellen szólítottak harcba, és ahhoz képest mit művelnek most. Nem szeretnénk azt sem, ha feledésbe merülne az örökzöld szlogen: »rosszabbul élünk, mint négy éve«. (...)

Sok még a tennivaló, rengeteg a feldolgozandó ígéret, nem ártana egy megfelelő adatbázis, és jót tenne néhány professzionális seggmodell is. Amennyiben az utóbbit a Nemzeti Civil Alap saját állományából képes biztosítani, támogatási igényünket ennek megfelelően mérsékeljük. Reméljük, hogy a ma megtanulható leckéket nemzedékek múltán sem felejtik el a magyarok. Együttműködésükre számítunk, az emlékezetfrissítésre sohasem volt nagyobb szükség.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemhivo
2012. november 09. 15:17
..Tóta ezt megint nagyon elkapta...! Soha nem felejtem el kÁder jánost,...amint frakcióvezetőként minden nap "számonkérte" a hülye megyótól a választási felelőtlen ígéreteket a "minél szarabb az országnak, annál jobb lesz majd nekünk" jegyében... Az egyetlen akkori felelős ellenzéki erő,...a madöf ma már a kukában van....mert megérdemeltük!
BőröndÖdön
2012. november 09. 15:10
A Tóta W.újra zseniális!
brabant89
2012. november 09. 12:12
"Közhasznú tevékenységünket eddig egyéb feladataink mellett végeztük, szeretetből, lelkesedésből és hazafiságból. A Civil Összefogás Fórum bőkezű támogatása azonban nekünk is reményt ad arra, hogy ebbe a küldetésbe új forrásokat vonjunk be, és minden magyar választót emlékeztethessünk a tandíjról mondottakra, a Hárombetűs kipaterolására és az ellene hangolt politikára, a magánnyugdíjpénztárak megvédésére, a benzinár letörésére, az oligarchák végzetére vagy arra, hogy a hitelminősítőknek mindig igazuk van. És szeretnénk, ha minden magyarnak mindennap, a boltban, a benzinkúton, az orvosi váróban és az iskolában is eszébe jutna két szó: az Elrugaszkodás Éve." Ez a Tóta írás legjobb része, ami hiányzik az itt idézettből.
Claypool
2012. november 09. 11:19
Tóta W állítólag egy független gondolkodó... Állítsuk már szembe Tóta W függetlenségét Puzsér valóban pártatlan, mindenkit kiosztó megnyilvánulásaival! Na ugye! :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!