Vidám parasztok

2012. december 08. 10:21

Ha kedves vidéki olvasónk ehelyett nyomort és elkeseredést látna, ne aggódjon: bárminemű hasonlóság a valósággal csak a véletlen műve lehet.

2012. december 08. 10:21
Stemler Miklós
hvg.hu

„A magyar vidék népe pálinkát főz, magyar nótát hallgat, húslevest eszik, népviseletben jár vasárnap templomba, egyáltalán nem érdeklik szűkebb és tágabb pátriájának hírei, és természetesen Fidesz, esetleg KDNP szavazó. Legalábbis a jól fűtött budapesti pártirodákból nézve. (...)

A magyar vidék embere így is boldog, hiszen tudja, hogy Orbán Viktor törődik vele. Elvégre a fülkeforradalom után nem sokkal jött a pálinkaforradalom, amely révén nem kell mindenféle ismeretlen hatású dizájnerdroggal keserítenie az életét a vidék népének, hanem igen kedvező áron juthat jófajta pálinkához, amely garantáltan üt és garantáltan öl.

A vidék népét az sem zavarja, ha fia-lánya nem tud továbbtanulni, elvégre a magyar felsőoktatás az urak, a belterjes magyar elit továbbtenyésztésére szolgál, a földeken meg elkel a gondos kéz. Természetesen, nem a saját birtokon, hiszen az orbáni jóindulatnak is megvannak a határai és ez így van jól, hiszen a végén még elkanászodna.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. december 09. 10:21
http://www.youtube.com/watch?v=YoTEiqp51GQ http://www.youtube.com/watch?v=0nFVZB9Kesw
BőröndÖdön
2012. december 09. 07:49
Minden szava igaz.Szegény Hazám!
Fakutya tizedes
2012. december 08. 23:05
Faszomhávégé kurva ideges évek óta, teljesen kivetkőzött magából. :D A hvg „fókuszában" Kocsis Györgyi főmunkatárs eredetileg a láthatóan kielégíthetetlen Orbán-gyűlöletének kifejtésére kapott ugyan teret, ám ő inkább a magyar újságírás legsúlyosabb bajait felvonultató példatárat alkotott. A legalapvetőbb szakmai szabályokat felrúgó szerzőnő ugyanis nevén nevezett forrás megjelölése nélküli, ám saját véleményként sem jegyzett állítások sorára alapozva olyan szégyenletes bukást vizionál az eljövendő magyar EU-elnökségnek, hogy az már egyenesen a nemzetrontással határos. http://hetivalasz.hu/jegyzet/igy-beteg-a-magyar-sajto-34207/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201212
Fakutya tizedes
2012. december 08. 23:01
Ritka rosszarcú, karakter- és tehetségtelen fasz ez a Stemler. Svábbogár?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!