Ráhelt hagyjuk békén

2013. május 04. 11:58

Ne bántsuk a miniszterelnök lányát. Ő nem politikai szereplő.

2013. május 04. 11:58
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

Sok-sok évvel ezelőtt Péter fiamon ugrált heteken keresztül a jobboldali sajtó, mert szerintük Péter nem szabályos módon tette le az érettségi vizsgát. Csúnya ügy volt, még akkor is, ha a vád végül összedőlt. Most Orbán miniszterelnök lányát, Ráhelt támadják kitüntetett diplomamunkája miatt. Ne bántsuk a miniszterelnök lányát. Ő nem politikai szereplő. Lehet, hogy valakik segíteni, kivételezni akartak a gyerekkel és az is lehet, hogy mindez Orbán utálatos rendszerének következménye, de ez nem a gyerek bűne. Orbánt lehet és kell kritizálni, ahogy azokat is, akik ezt a szerencsétlen történetet előállították, de Ráhelt hagyjuk békén.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. május 05. 15:48
""Kiv 20.5 Ne borulj le ilyen képek előtt és ne tiszteld őket, mert én, az Úr, a te Istened féltékeny Isten vagyok. Azoknak a vétkét, akik gyűlölnek engem, megtorlom fiaikon, unokáikon és dédunokáikon. Kiv 20.6 De ezredízig irgalmasságot gyakorlok azokkal, akik szeretnek és megtartják parancsaimat.""
várúr
2013. május 05. 15:34
Ráhelt hagyjuk békén. Főképp te hagyd békén Furcsány. Foglalkozz csokicsenő, érettségin bukott fiaddal és az eltűnt szakdolgozatoddal. Vagy írj a szociáldemiokráciáról "kurvajó könyveket". De legfőképp kezeltesd magad.
Magyarok Pásztora
2013. május 05. 14:58
Mindent bemocskolsz te parazita pszichopata ! Összehasonlítani a gyengeelméjű fiadat más normális fiatalokkal, amikor még a te szakdolgozatod sincs meg. Majd ha bemutatod, akkor pofázhatsz.
Felebarát
2013. május 05. 07:10
fenébe is most igaza van Gyurcsánynak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!