A legjobb tudásom szerint írtam a szakdolgozatomat

2013. május 02. 08:43

A pályázatra az egyetem küldte be a dolgozatomat, ezért én ebbe a helyzetbe úgy kerültem, mint Pilátus a credóba.

2013. május 02. 08:43
Orbán Ráhel
MTI OS

„A szakdolgozatomat legjobb tudásom szerint megírtam és a feladatomat elvégeztem. A pályázatra az egyetem küldte be a dolgozatomat, ezért én ebbe a helyzetbe úgy kerültem, mint Pilátus a credóba. A szakdolgozatomat nyilvánossá tettem, az egyetem könyvtárának weboldaláról letölthető.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 187 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Debi
2013. május 04. 13:14
Egyébként átböngészvén a dolgozatot - tekintve azt, hogy számosat olvasok opponensként - semmi újszerű nincs benne, körülbelül 3 - 4 dolgozat születik évente, szinte ugyanebben a témában. A szerző saját gondolata körülbelül 10%. Önmagában a dolgozat felépítettsége miatt természetesen lehet ötös, de országos első helynek "pici" durva. Ez a szomorú :P
Obulus
2013. május 03. 21:38
Nem tudtad, hogy ki az apád? Nem ismered apád hatalomgyakorlási technikáját? Ha beadsz egy ilyen pályázatot, nem létezik, hogy ne téged hozzanak ki győztesnek. Ezért nem Te és még apád sem a hibás, hanem a seggnyalói akik körbeveszik és akik elbírálják a dolgozatodat. Ezt tudnod kellene, ha nem lennél ostoba Ráhel.
atila68
2013. május 02. 19:13
Drágaranyos Bolgár úr (ismert pornóirodalmár) - közvetlen mielőtt verbálisan kinyalta volna Arató elvtárs Luxus Lexushoz szokott fenekét - ma élő egyenesben tűzte mentális pénisze hegyére Ráhelt. Van még kérdés mi is a Klubrágyó?
Gregorius
2013. május 02. 19:11
A gyerekeket ki kell hagyni a politikai küzdelmekből. Áttételesen ráadásul azt hallottam, hogy a lány egy szorgalmaa, jó képességű teremtés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!