A gyerekek felnőnek

2013. május 28. 12:40

A mindennapokban, lépten-nyomon olyan szadista aljasságokat hall az ember, hogy nem akar hinni a fülének.

2013. május 28. 12:40
Szász István
Népszava

„Hol fordulhat elő, hogy a mindennapokban, lépten-nyomon olyan szadista aljasságokat hall az ember, hogy nem akar hinni a fülének.

Minap Budáról jöttem a 178-as busszal. Jól szituált idős úr és hölgy beszélgetett. Az úr szomorúan megjegyezte: - Tegnap láttam a Konrádot a tévében. Ez magyar író? Nem kérem, megmondom, Konrád egy zsidó, zsidó és semmi más. A sok elismerést, meg díjat azért kapja, mert zsidó. Ez az igazság. Nem volt kérem értelmetlen dolog, hogy a nemzeti érzelmű emberek mindenhol próbáltak megszabadulni a zsidóktól. Miért? Mert nem lehet velük együtt élni. Rosszabbak a cigánynál, mert megjátsszák, hogy kulturáltak. Én nem kedvelem Hitlert, de megértem. Meg akarta menteni Németországot. - Igen,de azért a gyerekeket nem kellett volna - vetette itt közbe a hölgy. - Asszonyom, mit lehetett tenni? Hiszen a gyerekek felnőnek, újra itt van az egész banda.

Tetszik érteni - a gyerekek fenőnek. És újra felnőtt zsidók lesznek! A buszban mindenki hallotta az épületes párbeszédet, azon már meg sem lepődöm, hogy senki egy szót se szólt. A fejek elfordultak. Mint általában. A »semmit sem hallottunk« gyakorlásában mesterek vagyunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marko11
2013. május 28. 19:13
"azon már meg sem lepődöm, hogy senki egy szót se szólt" ezek szerint, a történetet rögzítő újságíró úr sem (ha igaz egyáltalán a történet! vagy csak olyan, amilyenek gyurcsánnyal szoktak megesni)
Agnieszka
2013. május 28. 18:47
Hülyeség, nem hiszem el!
tóth mária
2013. május 28. 16:41
Szász "úr"! Ha majd ennyire aggódik a magyarokat ért támadások kapcsán is, és felemeli hangját, akkor majd beszélgethetünk! Addig nem kérünk a napi zsidózásból és félelmeikből!
ShamrockJ
2013. május 28. 16:05
Gondolom "Szasz" Pityuli is 286szoros hollokoszt tulelo es borzongva hallgatta a buszozok naculasat..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!