Harcmodor

2013. június 24. 08:52

A kérdés, hogy meddig lehet ezeket az atrocitásokat a szabadon választott parlamentben folytatni. Hol a határ?

2013. június 24. 08:52
Stefka István
Stefka István
Magyar Hírlap

„Ha az utca a rendbontásra, az államrend megdöntésére nem jött be, akkor maradt az Országház, a parlamenti ülésterem. Ez már mutatja egyes politikai erők tehetetlenségét s alkalmatlanságát a politizálásra. Mindenesetre a jel figyelmeztető, mert valakinél, valakiknél elszakadhat a cérna. Lehet, hogy ez a cél? Nem tudom. Pénteken mindenesetre példátlan dolog történt. A földtörvény zárószavazásakor a Jobbik parlamenti képviselőcsoportja elfoglalta a házelnöki pulpitust. Ezzel fizikailag akadályozta a levezető elnök, Latorcai János munkáját. Ugyanekkor az eszdéeszes gyökerű Párbeszéd Magyarországért képviselői és az LMP egyes tagjai hangosbeszélővel tiltakoztak. Ez a fajta agresszivitás a parlamentben nem az első, a legsúlyosabb az volt, amikor a liberálisok az emeletről kötegnyi röpcédulával fejbe dobták Wittner Máriát.

A kérdés, hogy meddig lehet ezeket az atrocitásokat a szabadon választott parlamentben folytatni. Hol a határ? Ott, ahol a szó, az érvek már nem számítanak? Következik a pisztolygolyó, mint százegy évvel ezelőtt, 1912. június 4-én, amikor Tisza István miniszterelnökre a véderőtörvény elfogadásakor többször rálőttek? Idáig kell elmenni? Hiszen ahogyan illetéktelenül körbevették az agresszív képviselők a levezető elnököt, már csak egy ideges ember rossz mozdulata kellett volna. A szocialisták ebben a tragikomédiába fulladt akcióban nem vettek részt, inkább folytatják külföldről szervezett, Magyarország elleni aknamunkájukat. Ez is harcmodor. A dolgok jelenlegi állása szerint ez tartani fog a kifulladásig. Miután az oxigén azon a térfélen fogyatkozik, egyre agresszívabbá válik a politizálásuk. Pedig az agresszivitás, a gyűlölet nem jó tanácsadó.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hogyisvan
2013. június 24. 13:21
..milyen vérpezsdítő tud lenni, mikor ilyen stefka-féle a kádár-rendszer iránt nosztalgiázik..persze kövérelvtárs hathatós támogatása mellett..
TCmATIC
2013. június 24. 11:51
"A kérdés, hogy meddig lehet ezeket az atrocitásokat a szabadon választott parlamentben folytatni." Ne használjon ilyen erős szavakat a fideszes törvényalkotásra kérem. Csalásnak, lopásnak, pofátlanságnak lehet nevezni, de atrocitás az nem volt.
tatka46
2013. június 24. 11:22
Stefka hazudsz, talán fogták Latorcai kezét, úgy is lehetett volna szavaztatni, legfeljebb a jobbikosok vissza ültek voln, mikor a nevüket szólitották volna.Stefka írt de nem írt a fideszes balhékról, kártyavár, ki-be járkálás, a szokásos beüvőltések azokat mind Fidesz csinálta. Különben is ha normálissan hoznának törvényeket , becsülettel ( Fidesz, becsület, ha ha ha)nem lennének ilyen balhék. Jó tette a jobbik is.
Soma
2013. június 24. 11:03
Nincs határ. mindaddig, amíg azok ülnek az EU vezető pozícióiban, akik. Annyi eszük sem volt, hogy a saját gazdaságukat gyengítik, ha megölik a perifériát. Nem lesz, aki vásárol!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!